Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi sezon finalinde büyük şok! Üç kişi öldü! Bahar, Arif, Sarp ve Hatice’nin akıbeti belirsiz!

Kadın dizisi sezon finalinde büyük şok! Üç kişi öldü! Bahar, Arif, Sarp ve Hatice’nin akıbeti belirsiz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisi, 64. bölümüyle sezon finali yaptı.

Bölümün final sahnesinde, kendisini iyi hissetmeyen Bahar, annesi ile hastaneye giderken yolda bayıldı. Çocukları okuldan almaya giden Sarp, onun yere düştüğünü görünce hemen kucaklayıp Arif’in aracına bindirdi.

Hatice, Arif, Sarp ve Bahar hastaneye giderken yolda bir araç çarptı. Araba yan dönüp durdu ancak karşıdan gelen bir tır araca çarptı.

Çevreden yetişenlerin ambulansı aradığı ve “Arabada ölüler var” sözleri, büyük şok yaşattı!

Bahar’ın, Enver ile son konuşmasında vedalaşır gibi sözler söylemesi “Bahar mı öldü?” sorusunu sordururken, korkunç kazayla dizi sezon finali yaptı.

Kadın dizisi sezon finalinde büyük şok! Üç kişi öldü! Bahar, Arif, Sarp ve Hatice'nin akıbeti belirsiz! 7

Araçtan kim sağ çıkacak yeni sezonda hep birlikte izleyeceğiz. Ancak dizide 3 kişi daha öldü!

Nezir, Suat ve Münir’i çağırtıp Sarp’ın parasını almalarının hesabını sordu.

Azmi’ye Suat’ı vurmasını söyledi. Suat’ı kalbinden vuran Azmi, bu kez çok zor bir seçim yapmak zorunda kaldı. Nezir, kendisine ihanet eden Azmi’yi affetmek için kardeşi Münir’i vurmasını istedi. Ancak Azmi, son anda Nezir’i vurdu. Münir, büyük bir şok içinde olanları izlerken Azmi, kafasına silahı dayayıp kendisini de vurdu.

Bölüm finalinde dehşete düşüren bu olaylar zincirinde 3 kişinin öldüğü kesin. Ancak Bahar’ın olduğu arabada kimin öldüğü ise merak konusu.

İşte Bahar, Sarp, Hatice ve Arif’in olduğu aracın kaza yaptığı o sahne: