Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi şok üstüne şok yaşattı! Finalde, Bahar’ın teklifi çok şaşırttı!

Kadın dizisi şok üstüne şok yaşattı! Finalde, Bahar’ın teklifi çok şaşırttı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Dün akşam Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinin 51. bölüm finalinde yaşananlar, ekran başındakileri çok şaşırttı.

Çocuklarıyla kaldığı evde mutsuz olan Bahar, evden kaçmak istedi ama Sarp’a yakalandı.

Sarp, Arif’le kaçmaya çalışan Bahar’a büyük tepki verdi. Bir süredir aynı evde olmalarına karşın yaşadıklarını birbirlerine anlatamayan Bahar ve Sarp, sonunda hesaplaştılar.

Sarp, başına gelen her şeyi anlattı. Bahar da o süreçte neler yaşadığını. Her şeye rağmen Sarp’ın kendilerini bırakıp gitmesi, bir şekilde ulaşmamasına çok sinirlenen Bahar, bir yandan da Sarp’ın başına gelenlere çok üzüldü.

Her şeyin altından Şirin’in oyunlarının çıkması ise Bahar’ı bir kez daha yıktı. İkilinin uzun süredir beklenen hesaplaşması nihayet yaşandı. Ancak onları gizlice mutfakta dinleyen Pırıl, bir süre sonra Bahar ve Sarp arasındaki yakınlığa dayanamayıp sinir krizi geçirdi.

Kadın dizisi şok üstüne şok yaşattı! Finalde, Bahar'ın teklifi çok şaşırttı! 7

Dinlendiklerini anlayan Sarp ve Bahar bu duruma çok şaşırırken, Pırıl da Bahar ortaya çıkana kadar Sarp ile ilişkilerinin iyi olduğunu söyleyerek Bahar’ı suçladı. Sarp çocukların yanına gittiğinde ise Pırıl, bir kutu ilaç içerek intihara kalkıştı. Durumu farkeden Bahar, onu kusmasını sağlayarak kurtardı.

Olayı çocukların bakıcısından öğrenen Suat ise eve gelip kızını almak istedi. Sarp, Pırıl ve çocukları vermek istemese de Pırıl, gitmek istediğini söyledi.

Dizinin final sahnesinde ise Bahar’ın Pırıl’a gidip kendilerini de o evden çıkarması teklifinde bulunması oldu.

Bu sırada Suat, Sarp’ı artık korumayacağını söyleyerek ‘Her şey bitti. Onları artık görmeyeceksin. Artık imkanlarım ve gücün arkanda değil. Nezir oteli bulmamıştı. Pırıl sana yalan söyledi. Seni o kadınla burada yalnız bırakmamak için yalan söyledi’ itirafında bulundu.

52. bölümde şok üstüne şok yaşatan dizinin yeni bölümünde ise daha büyük şoklar yaşayacağız.

Dizinin hemen ardından gelen 52. bölüm tanıtımında ise Sarp ve Suat’ın kavga ettikleri, çocuklarını göndermek istemeyen Sarp’ın “Bahar benim karım. Hep oydu, hep de olacak” sözleri dikkat çekti.

Bu arada Arif’in dükkanına polislerin geldiği ve bir silah buldukları, Arif’in gözaltına alındığı da yeni bölüm tanıtımında dikkat çeken sahneler oldu. Arif’e birilerinin tuzak kurduğu anlaşılan sahnede neler olacağı ise merak konusu.

İşte 52. bölüm özeti: