Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi sonunda ‘Selvi Boylum, Al Yazmalım’a bağladı olayı!

Kadın dizisi sonunda ‘Selvi Boylum, Al Yazmalım’a bağladı olayı!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
31. bölümüyle dün akşam ekrana gelen Kadın dizisinde sonunda Arif ve Bahar arasında uzun süredir beklenen o konuşma yaşandı.

Ceyda ve Enver’in çabaları sonucu Arif, Bahar’a olan aşkını artık saklayamadı ve onu kahvaltıya davet ederek duygularını açıkladı. Bahar’ın “Ben hastayım” sözleri karşısında Arif, “İlerde iyileşirse severim demiyorum ki, bugün de seviyorum, her koşulda seviyorum” diyerek Bahar’ı çok şaşırttı.

Uzun süredir sosyal medyada artık Arif ve Bahar’ın yakınlaşmasını isteyenler için büyük sürpriz oldu bu konuşmalar.

Arif ve Bahar aşkının sosyal medyada sürekli olarak ‘Selvi Boylum, Al Yazmalım’a benzetilmesinden sonra bir başka sürpriz daha yaşandı ve Jehan Barbur’un söylediği filmin şarkısı tam da bu konuşmaların üzerine gelince izleyenlerin gözleri doldu.

Ancak Bahar ve Sarp’ın kavuşmasını isteyenler bu durumdan hiç hoşlanmadılar. Üstelik Sarp’la karşılaşmalarına ramak kalmışken yaşanan bu gelişme, Bahar’ı büyük ikilemde bırakacak.

Kadın dizisi sonunda 'Selvi Boylum, Al Yazmalım'a bağladı olayı! 7

KADIN DİZİSİ TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN

Olayların nasıl gelişeceğini hep birlikte izleyeceğiz ama Arif&Bahar aşkını görmek isteyenler bu sahnelere yorum yağdırdı.

Bir izleyici şöyle yazıyor: “Bu sahne gibisini şu dönem dizilerinin hiçbirinde görmedim. Kalbimde bir sızı bıraktı… Arif ne güzel seviyor,tabiki Arbah ♥ Ayrıca cıvıl cıvıl hayat dolu bir kadına mı aşık olmak kolaydır
İki çocuklu, hasta bir kadına aşık olmak mı kolaydır?”

Bir başka izleyici ise “Arif sen hak ettin, böyle aşk mi kaldi, sen Baharla evlen mutlu ve çocuklu olun” mesajını gönderirken “Kaç insan birine ben seni olene kadar severim der?” ifadesini kullandı.

İşte herkesi duygulandıran o anlar: