Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisi, yeni sezonda pek çok diziye örnek olacak!

Kadın dizisi, yeni sezonda pek çok diziye örnek olacak!

tarafından zk zk

Yeni sezonda dizi sektörü çok büyük bir şok yaşadı. Pek çok iddialı proje, ekranda ne yaparsa yapsın bir türlü tutturamadı. Star isimler bile dizileri kurtarmaya yetmedi.

Şimdi kara kara yeni sezon için düşünmeye başlayan yapımcılar ve kanalların izleyenlerin neyi sevdiği, neyi istediğini iyi analiz etmesi gereken bir döneme girildi.

Yeni sezonda en çok konuşulan ve ilk günden beri büyük ilgiyle takip edilen Kadın dizisi gibi gerçek hikayelerin, insanların ve hayatın içinden herkese dokunabilen yaşam öykülerinin daha çok izlendiği görülüyor.

Vatan Gazetesi’nden Oya Doğan da aslında izleyenlerin düşüncelerine tercüman olarak yeni sezondaki beklentileri kaleme aldı. Bakın neler söylüyor:

Kadın dizisi, yeni sezonda pek çok diziye örnek olacak! 7

“Seyirci gerçek hikayeleri istiyor

Mayıs ayı geldiğine göre gelecek sezonun hazırlıkları şimdiden başladı. Kanalların gelecek sezon için daha az dizi yayınlayacağı konuşulsa da bence durum tam tersi olacak. Eylül ayında zaten çok fazla yeni dizi hazırlığı olmayacak. Daha önce de yazdığım gibi zaten devam eden çok fazla dizi var. Ancak kanallarda şimdiden hummalı bir çalışma var, olmalı da!

Çünkü değişen bir dünyada yaşıyoruz. Eski gelenekler yerini yeni alışkanlıklara bırakıyor. Seyircinin beklentileri de değişiyor. O nedenle her kanal hazırlığına başlarken bazı noktalara dikkat etmeli! Seyirci bu sezon gerçek hikayeleri talep ediyor. Aile olmanın kutsallığını, kadın hikayelerini, melodramları görmek istiyor. Tabii ki erkek hikayelerine ilgi devam edecek. Ancak ekranda yeteri kadar devam eden proje var. Bireysel talebim; dönem dizilerinden de sıkıldım. Günümüz hikayelerini, zamanın dertlerini de izlemek istiyorum! Bu yıl yeni sezon dizileri kasım, aralık, ocak ve şubat aylarında başlar. Kısacası meşhur eylül sezonu bu yıl kasım ayına yerini bırakır. “