Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde akıllardan asla çıkmayacak, tüyleri diken diken eden olay

Kadın dizisinde akıllardan asla çıkmayacak, tüyleri diken diken eden olay

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde Sarp’ı öldürdüğünü babası Enver’e itiraf eden Şirin, Doruk’un da ölmesini istediğini söyledi. Kadın dizisinin finalden önceki son bölümü olan 80. bölümde Seray Kaya yine harikalar yarattı.

Şirin’in sergilediği tüm kötülüklerde ekran başında izleyicileri ikna eden bir oyunculuk sergileyen Seray Kaya, babasına yaptığı kötülükleri itiraf ederken ki haliyle de tam bir psikopat gibi davrandı.

Kadın dizisi 4 Şubat Salı akşamı final yaparak veda ediyor ama Şirin karakteri akıllardan çıkmayacak. Ekranın en kötü karakterlerinden birisine bu kadar iyi hayat veren Seray Kaya da rol sayesinde kariyer basamaklarını çifter çifter çıktı.

Seray Kaya’nın bu etkileyiciliği olmasa Kadın dizisinde Şirin karakteri bu kadar öne çıkmayabilirdi. Soğukkanlı bir katil gibi, babasına küçük Doruk’u öldürmeyi nasıl zevkle istediğini anlatan Şirin’in bu halleri ekran başındakileri de dehşete düşürdü.

Kadın dizisinde akıllardan asla çıkmayacak, tüyleri diken diken eden olay 7

Bahar’ın hayatını mahvetmek için her şeyi yapabileceğini gösteren Şirin, babasını da ekran başındakileri de hayretler içinde bıraktı. Şirin’in polisler tarafından tüm itirafları kayıt edilerek götürülmesi sırasında, babasının kendisini hapse gönderdiğini anladığı anlarda da izleyenler büyük bir keyif yaşadı. Sonunda suçlu olan, insanların hayatını mahveden ve hep bir şekilde bundan sıyrılan Şirin, yaptıklarının bedelini ödemek üzere hapse doğru yol aldı.

Seray Kaya’nın oyunculuğu da yine mest etti ve akıllarda kalacak anlar yaşandı…

Şerif Erol’un canlandırdığı Enver karakterinin bir baba olarak düştüğü durum da izleyenlerin yüreklerini parçaladı. Enver dedeye herkes çok üzüldü. O anları videodan izleyebilirsiniz: