Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuk dizisi gönüllerde bir yara bırakarak gitti!

Çocuk dizisi gönüllerde bir yara bırakarak gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşan Çocuk dizisi, 18. bölümüyle birlikte final yaparak ekrana veda etti. 28 Ocak Salı akşamı yayınlanan final bölümünde her ne kadar mutlu son olsa da, izleyiciler zamansız sona eren dizinin ardından gönül yarası ile baş başa kaldı.

Akça Yılmaz ve Hasan Çetin’in evlendiği, ailenin bir araya gelip mutluluk sergilediği Çocuk dizisi finalinde şahitler Kemal ile Şule oldu… Efe de bu anları izledi…Hep birlikte köşkte yaşama fikri de dizinin mutlu sonu olarak kayıtlara geçti.

Çocuk dizisi ilk olarak Pazartesi akşamları ekrana gelmişti ve Zalim İstanbul ile aynı izleyici grubuna hitap etmesi nedeniyle de reytingleri bir türlü toparlanamamıştı.

Salı günlerine alındıktan sonra dizi daha iyi performans sergiledi ve hikayesiyle olsun, oyunculuk performanslarıyla olsun izleyicileri çok memnun etti.

Ancak dizinin erken finali, zamansız gelen bu son ile Çocuk hayranları gönülleri kırık bir şekilde yapıma veda etmiş oldu.

İşte Çocuk dizisinden mutlu son…