Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar için umutlar tükeniyor! Şok bir gelişme yaşanabilir!

Kadın dizisinde Bahar için umutlar tükeniyor! Şok bir gelişme yaşanabilir!

tarafından zk zk
FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Kadın dizisinin yeni bölümü 8 Mayıs Salı akşamı yayınlanacak.

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı dizinin 28. bölüm 2. tanıtımı da yayınlandı.

Yeni tanıtımında Bahar’ın doğum günü nedeniyle evde küçük bir sürpriz yapılıyor. Bahar, daha önce 3 kişi kutladıkları doğum gününü şimdi sevdikleriyle kutlamanın mutluluğunu yaşıyor ama durumu kötüye gidiyor.

İş yerinde aniden bayıldığı görülen Bahar için tehlike çanları çalmaya başladı. Acilen ilik bulunamazsa Bahar çok hızlı bir şekilde kötüye gidecek!

Tanıtımda Şirin’in annesine, Jale ile Bahar konuştuklarını ve Bahar’ın durumunun bir anda kötüleşebileceği ve ağırlaşabileceğini anlatıyor.

Şirin’in bu sözlerini duyan Hatice, büyük üzüntü yaşarken Bahar’ın yeni bölümde hastalığının daha da ağırlaşacağı tanıtımda gören izleyenler sosyal medyadan yorum yağdırmaya başladı. Şirin’in sarılık tedavisi görmesi ve bir kaç ay sonra anca ilik verebilecek duruma geleceği önceki bölümlerde ortaya çıkmıştı.

Bunun üzerine Hatice, Bahar’ın babasının bir başka kadınla ilişkisinden bir kızı olabileceğini söylemiş ve geçtiğimiz hafta evlerine gitmişti. Kapıda Bahar’ın kardeşi olduğunu düşündüğü kızla karşılaşmıştı.

Şimdi sosyal medyada izleyenler, bu kızın ortaya çıkıp, Bahar’ın kız kardeşi olduğunun belli olması ve iliğinin uymasını dilemeye başladılar.

Anlaşılan yeni bölüm, diziyi izleyenler için oldukça hüzünlü sahnelerle geliyor. Uzun süredir direnen Bahar için umutlar artık tükenmeye başlıyor. Zaman zaman yaşanan olaylar nedeniyle Bahar’ın hastalığını izleyici bile unutuyor ancak görünen o ki sinsi sinsi ilerleyen bu hastalık, artık Bahar’ı iyiden iyiye tüketti.

Tüm vücudu morluklar içinde olan ve bir ayağını sürüyerek yürümeye çalışan Bahar, artık daha da ağırlaşacak. Daha önceki bölümlerde Doktoru Jale de Bahar’ın kritik bir süreçte olduğunu ve her günün onun için daha da zor olacağını söylemişti.

Dizinin gidişatına bakılırsa, Bahar’ın ağırlaştığı günler de yakınlaştı. Bahar için tehlike çanları iyice çalmaya başladı! Sürpriz bir gelişme ve acil müdahale yapılmazsa Bahar iyice kötüleyecek.

Yeni tanıtımdan anlaşılan o ki kimsenin beklemediği bir anda Bahar aniden ağırlaşacak.

İşte yeni bölümden 2. tanıtım:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Alp’in Levent’e ulaşması sonucunda işler iyice karışır. Levent nasıl bir olayın içine düştüğüne anlam veremez ve korkmaya başlar. Şirin’in de Alp’e ulaşma çabaları yüzünden başı belaya girer. Münir, onu Hatice ve Enver’i öldürmekle tehdit etmektedir. Hatice ve Enver ise tüm olanlardan habersiz Şirin’in Bahar’a ilik vermeyi kabul etmesinin mutluluğu içindedir.

Kadın dizisinde Bahar için umutlar tükeniyor! Şok bir gelişme yaşanabilir! 7

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Enver, Ceyda ve Peyami’nin düğününde giymesi için Bahar’a bir elbise diker. Ama Bahar’ın elbiseyi denemesi üzerine Enver, Ceyda ve Yeliz büyük bir şokla karşılaşacaktır. Arif’in ise Bahar’a olan duyguları her geçen gün daha da artmaktadır…