Ana sayfa Dizi Haberleri Çocuklar Duymasın dizisinde ağlatan sahne ve kafa karıştıran Tutku detayı!

Çocuklar Duymasın dizisinde ağlatan sahne ve kafa karıştıran Tutku detayı!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Başrollerinde Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ’un yer aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin 40. bölümü 13 Mayıs Pazar günü saat 20.00’da Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak.

40. bölümde duygusal sahneler izleyeceğiz. Zeynep’in Meltem’in Anneler Günü’nü kutladığı an, izleyicileri de çok duygulandıracak. Zeynep’in velayetini aldıklarını düşünüyoruz.

Tutku’nun artık dizide odak nokta olmaması izleyicileri memnun etmekte. Ayrıca 39. bölümün son sahnesinde Tutku’nun “Yakalanırsam ne olur” sözü dikkat çekmişti. Ancak yeni bölüm fragmanında Tutku ile ilgili bir detay verilmedi. Ancak yakın zamanda Tutku’nu diziden ayrılması gündeme gelebilir.

Zeynep ile birlikte aile yeniden eski sıcak aile havasına bürünebilir. Zaten bu da izleyicilerin genel isteklerinden birisiydi. Bazı izleyiciler ise Tutku’nun ayrılması durumunda dizide heyecan eksikliği olacağı görüşünde.

Tabii bir de Meltem ile Haluk’un diğer kızı Duygu konusu var… İzleyiciler Duygu’yu merak ettiklerini belirtmekteler.

İşte 40. bölüm 1. fragmanı:

40. YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Çocuklar Duymasın’da “Anneler Günü” sürprizi herkesi duygulandırıyor.

“Anneler Günü” gelip çatıyor! Çocuklar Duymasın’da duygusal anlar yaşanıyor!

Anneler Günü’nün yaklaşmasıyla Emine, Haluk’u uyarıyor! Meltem’in, Haluk’tan sürpriz bekleyeceğini söylüyor. Bunu duyan Haluk ise kolları sıvıyor ve Meltem’e hiç unutamayacağı bir sürpriz hazırlıyor.

Meltem’in Anneler Günü’nü kutlayan Zeynep ise Meltem’i çok mutlu ediyor ve unutamayacağı bir gün geçirmesini sağlıyor.

Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar akşamı 20.00’de Kanal D’de!

Çocuklar Duymasın dizisinde ağlatan sahne ve kafa karıştıran Tutku detayı! 7

ÇOCUKLAR DUYMASIN BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

39. VE SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Eve gelen robot bir anda Emine’nin en büyük düşmanı olur! Haluk ve Meltem’in mühendis olan komşularının şirketi bir robot tasarlamıştır. Bu robotun testlerini yapmak için robotu Haluk ve Meltem’in evine getirirler. Yemek yapabilen, çay getirebilen, evi temizleyebilen bu robot bir anda Emine’nin en büyük düşmanı haline gelir. Emine işsiz kalacağını düşünür, Hüseyin ve Şükrü de bu yüzden robotu imha etmek için eve gelir ve bir birinden komik anlar yaşanır.

Halukların şirketinde ilk yardım eğitimi verilecektir. Meltem’in ısrarları sonucunda ilk yardım hocası eve gelir. Hep birlikte evde ilk yardım eğitimi alırlarken öyle bir şey olur ki, herkes ne yapacağını şaşırır. Öte yandan Haluk ve Meltem’in hayatında hiç beklenmedik bir gelişme yaşanır.