Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar, Sarp konusunu bitirdi ama tehlike kapıda!

Kadın dizisinde Bahar, Sarp konusunu bitirdi ama tehlike kapıda!

tarafından zk zk
Sarp’ın ortaya çıkmasından sonra Kadın dizisinde işler iyice karışıyor!
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de  dün akşam 44. bölümü ekrana gelen Kadın dizisinde Sarp’ın peşindeki Nezir yüzünden Bahar ve çocukların hayatı tehlikede!

Ancak bu tehdit henüz ortaya çıkmadı. Nezir, adamlarına Bahar ve çocukları almaları için talimat verdi ama Bahar’ın başındaki tek dert bu değil!

Suat, Pırıl ve Şirin’in ortaklığıyla geçtiğimiz hafta kendisine kurulan tuzağa düşen Bahar, korkunç anlar yaşadı.

Sarp’ın karısı ve çocuklarını görmenin yaşattığı şokun daha büyüğünü çocuklarının kaçırılmasıyla yaşayan Bahar, eve döndüğünde Nisan ve Doruk’u sapasağlam bulunca büyük mutluluk yaşadı.

Bir anne olarak önce çocuklarının sağlığı ve hayatı ile ilgilenmesi gerektiğini kendisine anlatan Bahar, Sarp konusunu rafa kaldırma kararı aldı.

Başına gelen bu olaydan sonra Sarp ile ilgili yeni kararlar alan Bahar, çocuklarının sağ salim dönmeleriyle hayatına kaldığı yerden devam etmek istediğini Yeliz ve Ceyda ile paylaştı.

Sarp’ın nasıl bir belaya bulaştığını bilmeden, çocuklarının güvenliğini sağlamaya çalışacağını söyleyen Bahar, Sarp konusunu bir kenara koydu.

Kadın dizisinde Bahar, Sarp konusunu bitirdi ama tehlike kapıda! 7

Ancak Sarp, Bahar’a ulaşmak için Enver’e bir telefon bıraktırdı. Bunun bir oyun olup olmadığını anlamak için Enver ve Arif, telefonu Bahar’a vermeden önce mektupta yazan numarayı aradı.

Çıkan kişi Sarp’tı ve Enver, Nisan ve Doruk’un kaçırıldığını, karısı ve çocuklarının Bahar’a gösterildiğini anlatınca, Sarp büyük bir şok yaşadı. Telefonu Bahar’a Arif götürdü. Bahar, numarayı aradı. Ancak o sırada Enver’in anlattıklarıyla büyük şok yaşayan Sarp, olayı çözmeye başladı. Pırıl ile kavga ederken Bahar aradı ve dizinin 44. bölümü final yaptı.

Bir sonraki bölümde büyük ihtimalle Nezir’in hamlesi bu kez Bahar’ı köşeye sıkıştıracak. Nezir, Bahar ve çocukların evine getirilmesini, bir süre misafir edeceklerini söyledi. Sarp’ın kendisine gelmesini ancak bu şekilde sağlayacağını düşünen Nezir, Bahar ve çocukların başına büyük bela olacak!

Muhtemelen bir sonraki bölümde Nezir’in yeni planlarıyla karşılaşacağız. Dizinin 45. bölüm tanıtımı henüz yayınlanmadı. Fakat Bahar, olacaklardan habersiz çocuklarıyla birlikte ve sağlıklı olmanın mutluluğunu yaşarken, bilmediği tehlikeler ona doğru yaklaşmakta!

İşte Bahar’ın Sarp’ı aradığı o sahne: