Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Bahar ve çocukların kaçışı nelere malolacak?

Kadın dizisinde Bahar ve çocukların kaçışı nelere malolacak?

tarafından zk zk

Fox TV’nin sevilen dizisi Kadın’ın 50. bölüm 2.tanıtımı yayınlandı.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde, artık Sarp, Pırıl ve çocuklarla aynı evde kalmaktan sıkılan Bahar ve çocuklar, kaçış planı yapıyor.

Herkes uyurken bahçeden atlayıp kaçan Bahar ve çocukları sokakta Arif arabasıyla bekliyor.

Ancak tam gidecekleri anda Sarp, arkalarından bağırmaya başlıyor. Bahar, bu durumda nasıl bir karar verecek? Sarp, Bahar’ı nasıl ikna edecek?

İşte 50. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Münir’in sesini hatırlayan Bahar, çocuklarını kaçıran adamın o olduğunu anlar. Her şeyi parça parça hatırlayan Bahar, bu işin içinde Pırıl’ın da olduğunun farkına varır ve ona asla unutamayacağı bir ders verir. Ama bu dersi verirken ona verdiği sözü de tutmayacaktır. Çünkü Bahar’ın hayatta tek affedemeyeceği şey birinin çocuklarına zarar verme düşüncesidir. Pırıl’ın ve Münir’in planlarını öğrenen Sarp ise deliye döner ve artık onları hayatında istemediğini söyler. Ama Pırıl, Bahar’ın tüm suçlamalarını kabul edecek midir? Sarp’ın Ali ve Ömer hakkındaki konuşması ise akıllara başka bir soru getirecektir. Ali ve Ömer gerçekten Sarp’ın çocukları mı? Artık evini ve ailesini çok özleyen Bahar onlara ulaşmanın bir yolunu bulur. Beklenmedik bir kişinin Bahar’a cevap vermesiyle işler iyice karışacaktır.