Ana sayfa Dizi Haberleri Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul setinden ilk kare geldi…

Kanal D’nin yeni dizisi Zalim İstanbul setinden ilk kare geldi…

tarafından zk zk

Kanal D’nin yapımını Avşar Film’in yapımcılığını Şükrü Avşar’ın üstlendiği yeni dizisi “Zalim İstanbul” yakında izleyicisi ile buluşacak. Başrollerinde; Fikret Kuşkan, Deniz Uğur, Mine Tugay, Ozan Dolunay, Simay Barlas, Berker Güven, Bahar Şahin, Sera Kutlubey, İdris Nebi Taşkan, Ayşen Sezerel ve Gamze Demirbilek’in yer aldığı dizinin setinden ilk kareler de geldi.

Çekimleri Antakya’da başlayan dizinin yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan otururken, öykü ve senaryosu ise Sırma Yanık’a ait.

Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul setinden ilk kare geldi... 8

“Kimse sınanmadığı günahın masumu değildir” diyerek yola çıkan Zalim İstanbul’un genel hikaye ve künyesi ise şöyle; Antakya’dan İstanbul’a uzanan bir var olma mücadelesinin ekrana geleceği Zalim İstanbul’da; üç çocuğu ile Antakya’da yaşayan Seher’in, lojistik sektörünün devleri arasında yer alan ve aynı zamanda memleketlileri olan Agah Karaçay ile yollarının kesişmesi herkesi yeni bir sınava sokacak.

Kanal D'nin yeni dizisi Zalim İstanbul setinden ilk kare geldi... 9

KÜNYE
Yapım : Avşar Film
Yapımcı : Şükrü Avşar
Yönetmen : Cevdet Mercan
Öykü ve Senaryo : Sırma Yanık
Görüntü Yönetmeni : Volkan Aslan
Genel Sanat Yönetmeni : Naz Erayda

Oyuncular : Fikret Kuşkan (Ekrem), Deniz Uğur (Seher), Mine Tugay (Şeniz), Ozan Dolunay (Cenk), Simay Barlas (Damla), Berker Güven (Nedim), Bahar Şahin (Yağmur), Sera Kutlubey (Cemre), İdris Nebi Taşkan (Civan), Ayşen Sezerel (Nermin), Gamze Demirbilek (Nurten)