Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde, Bahar’la ilgili korkunç planlar ortaya çıkıyor!

Kadın dizisinde, Bahar’la ilgili korkunç planlar ortaya çıkıyor!

tarafından zk zk
Fox TV’nin Salı akşamlarına damga vuran dizisi Kadın’ın bu akşam ekrana gelecek 44. bölümünde flaş gelişmeler yaşanacak!
Televizyongazetesi/Detay

Yayınlanan 2. tanıtımda Bahar, Sarp ile ilgili kararını veriyor.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadığı dizide Bahar, çocuklarının kaçırılması ve Pırıl ile çocukları gördükten sonra Sarp’tan uzak durmaya karar verecek.

Arif’e içini döken Bahar, kararını anlatırken yaşadığı acıyı da anlatıp “Hayat beni hiç sevmediğim birine dönüştürdü. Direnemedim. Ben yıkıldım” diyor.

Arif, “Mükemmel insan diye bir şey yok. Düşen kalkan insan var” diyerek Bahar’ı teselli etmeye çalışacak.

Tanıtımda Bahar’ın Yeliz ve Ceyda’ya söylediği sözler de dikkat çekti. Bugüne kadar Sarp olmadan idare ettiklerini ve bundan sonra da edebileceklerini söyleyen Bahar, “Sarp konusu benim için tamamen kapanmıştır” diyor.

Bu arada Sarp, Bahar ve çocukların hayatından endişe ediyor. Nezir’in kendisini bulmak için onlara zarar vereceğini düşünen Sarp, Münir’in “Nezir, kadın ve çocuklara dokunmaz” sözüne karşın temkinli olmaları gerektiğini söylüyor.

Nezir’in ise artık Sarp’a ulaşmak için sabrının kalmadığı ve Bahar ve çocukları alacağı ile ilgili konuşması da tanıtımda yer almakta.

Kadın dizisinde, Bahar'la ilgili korkunç planlar ortaya çıkıyor! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek.

Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır. Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır. Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

İşte 44. bölüm 2. tanıtımı: