Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Yıldız’ı çok kötü bir sürpriz bekliyor!

Yasak Elma dizisinde Yıldız’ı çok kötü bir sürpriz bekliyor!

tarafından zk zk
Başrollerinde Onur Tuna, Sevda Erginci, Eda Ece, Şevval Sam ve Talat Bulut’un oynadıkları Yasak Elma dizisinin 28. bölüm tanıtımı yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Dün akşam Fox TV’de 27. bölümü ekrana gelen Yasak Elma’da Yıldız, evde Erim ve Zehra ile yaşadığı gerginliklerden sonra Halit’le de tartışınca daha fazla dayanamayıp evi terketmişti.

Halit’in kendisine sert tavırlarından yorulan Yıldız, Sapanca’ya gidip kafasını dinlemeye karar verdi. Ancak haberi Zehra’dan duyan Kemal, hemen Yıldız’ın yanına koştu.

Yasak Elma dizisinde Yıldız'ı çok kötü bir sürpriz bekliyor! 7

Yıldız’ın kaldığı otel odasında konuşurlarken, Halit kapıya Yıldız’ı almaya geldi. Dizinin 27. bölüm final sahnesi bu olmuştu.

Halit ikisini gördü mü görmedi mi yeni bölümde hep birlikte izleyeceğiz ama yayınlanan yeni tanıtımda Yıldız’ın bir not bırakıp Halit’ten ayrılmak istediğini söylediği ve bavulunu alıp Kemal’e gittiği görülüyor.

Fakat Kemal’in evinde Yıldız’ı kötü bir sürpriz bekliyor!

İşte 28. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Halit’in beklenmeyen hamlesiyle Alihan amacına ulaşmak için uğraşmak zorunda olacağını anlar. Zeynep ise yeni yetkileriyle iş yerine dönüş yapar. Alihan, Zerrin’e Halit’in tarafında durmasının hesabını sorar. Evdeki gerginliğin artmasıyla birlikte Halit’in kabalıklarının dozu da artıyordur. Yıldız’ın evliliğiyle ilgili kafasındaki soru işaretleri giderek artar, kendini dinlemek için uzaklaşmak ister.