Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde herkesi şoke eden gelişme! Eski oyuncu dönüyor!

Kadın dizisinde herkesi şoke eden gelişme! Eski oyuncu dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – FoxTV ekranında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Kadın dizisinde herkesi şaşırtan bir gelişme yaşandı.

Kasım 2017’de diziye Berşan karakteri ile dahil olan Sahra Şaş, daha sonra ortadan kaybolmuştu. Dizinin 3. sezonunda ise Berşan yeniden diziye dönüş yapacak.

Kadın dizisinde herkesi şoke eden gelişme! Eski oyuncu dönüyor! 9

Peki daha önce neler yaşanmıştı? Berşan kim?

Yıllar önce büyük aşk yaşadığı Arif’i terk edip giden Berşan, mahalleye geri döndüğünde Arif’in Bahar ile olan yakınlığını kıskanmış ve Bahar’ı kötü durumlara düşürmüştü.

Berşan yakın arkadaşı Ceyda’ya içini dökmüş ve Bahar’a kötülük yaptığını itiraf ederek hatalarını kabullenmiştii. Ekran başında diziyi izleyenlerin de içini bir nebze olsun ısıtmayı başardı.

Kadın dizisinde herkesi şoke eden gelişme! Eski oyuncu dönüyor! 10

Sahra Şaş’ı tanıyalım:

1994 senesinde güzel şehir İstanbul’da dünyaya gözlerini açan oyuncu, 2013 senesinde kamera karşısına çıkmıştır. Oyunculuk konusunda eğitim alan güzel oyuncu, daha önce de pek şok iddialı yapımda yer almıştır. Aşkın Dili Yok, Muhteşem Yüzyıl Kösem, Adını Kalbime Yazdım adlı yapımlarda yer alan güzel oyuncu Çoban Yıldızı adlı dizide baş rolde oynamıştır.

1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelen oyuncu 1.65 boyunda, 54 kg ağırlığındadır. Kahverengi göz rengine sahip güzel oyuncu Akrep burcudur. Oyunculuk eğitimini nereden aldığını bilmediğimiz Sahra Şaş’ın Kürt kökenli olmasından dolayı iyi derecede Kürtçe’de bilmektedir.

2013 yılında rol aldığı Tatar Ramazan adlı dizi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Sahra Şaş, 2013 yılında Show Tv ekranlarında yayınlanan dizi Adını Kalbime Yazdım’da rol almıştır. Dizide İpek Karapınar, Serhan Yavaş, Erkam Aydar rol almıştır.

Kadın dizisinde herkesi şoke eden gelişme! Eski oyuncu dönüyor! 11

Sahra Şaş bir ara Mahsun Kırmızıgül’ün yapım şirketi Boyut Film’in başrollerinde Deniz Çakır, Kadir Doğulu ve Elçin Sangu gibi önemli isimlerin yer alacağı Aşkın Dili Yok isimli dizide bulunuyordu. Ancak dizi yayınlanacak kanal bulunamadığı için proje rafa kalktı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem, Aşkın Dili Yok ve Adını Kalbime Yazdım dizilerinde rol almış, Fox Tv’de yayınlanan; başrolü Şükrü Özyıldız, Selin Şekerci ve Selim Bayraktar’ın paylaştığı Çoban Yıldızı dizisinde Rüveyda karakterini canlandırmıştır.

Sahra Şaş, 2015 yılında Hülya Avşar, Beren Saat, Ekin Koç’un yer aldığı dizi Kösem Sultan’da Dilber karakterini canlandırmıştır.

En son 2018-2019 sezonunda Bizim Hikaye dizisinde Çiçek karakteri ile yer alan oyuncu dikkat çeken performansı ile beğeni topluyor.