Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde kafaları karıştıran bu kadın kim? Bu işte bir bit yeniği var!

Kadın dizisinde kafaları karıştıran bu kadın kim? Bu işte bir bit yeniği var!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Dün akşam 54. bölümü yayınlanan Fox TV’nin Kadın dizisinde bir anda ortaya çıkan avukat, kafaları fena karıştırdı!

Arif’in cezaevine girmesinden sonra avukatı olarak ziyaretine gelen Kısmet Avcı isimli avukat, Bahar hakkında bildikleriyle Arif’i şoke etti.

Bahar’ı korumak için bildiklerini anlatmaktan çekinen Arif, Kısmet Avcı’nın sözleri karşısında çok şaşırdı. Arif’in babası Yusuf’un kızı olduğunu söyleyen avukatın bu sürprizi hem Arif’i hem de izleyiciyi şaşırttı.

Kısmet Avcı’nın gerçekten Arif’in kardeşi olup olmadığı gelecek bölümlerde ortaya çıkacak ama izleyici bu durumun altında bir bit yeniği olduğu görüşünde.

55. bölüm tanıtımında ağbisini hapisten çıkaracağını ama tüm bildiklerini anlatmasını isteyen Kısmet, gerçekten Arif’in kardeşi olabilir mi?

Kadın dizisinde kafaları karıştıran bu kadın kim? Bu işte bir bit yeniği var! 8

Sosyal medyada yorum yapan izleyiciler her an bir başka sürprizle karşılaşılabileceği görüşünde ama tanıtıma bakılırsa Avukat Kısmet, Arif’i çıkarmak için yoğun bir çaba harcayacak.

“Başın belada ama kimi korumaya çalıştığını söylemen gerekiyor. Bunu bilirsem bilmeceyi ona zarar vermeden çözebilirim ve seni hapisten kurtarırım. Abi güven bana!” diyen Kısmet’in elindeki fotoğraf da dikkat çekiyor. Nezir’in oğlu ile Pırıl’ın nişanındaki bir kareyi elinde tutan Kısmet’in, bu kadar bilgiye nasıl ulaştığı ise merak konusu.

Arif’in bu sözlerden sonra Kısmet’e inandığı ve korumak istediği kişinin Bahar Çeşmeli olduğu, ona bir zarar gelmesindense ömür boyu hapiste kalmaya razı olduğu da dikkat çekti.

Kadın dizisinde kafaları karıştıran bu kadın kim? Bu işte bir bit yeniği var! 9

Bu arada yeni bölüm tanıtımında bir başka olay daha dikkat çekiyor. Suat da Nezir’in adamları tarafından yakalanarak getiriliyor. Sarp ve Münir’in yanına konulan Suat, Sarp’ın perişan halini görünce nedenini soruyor.

Münir’in “Galiba büyük oğlunu öldürdüler” sözleri ise şok etkisi yarattı. Nezir’in evlat acısı çektirmek için Doruk’a bir şey yaptığı izlenimi yaratan bu sözlere karşın, sosyal medyada yorum yapan izleyiciler, Nezir’in Doruk’u alıkoyacağı, onun öldüğünü düşünmesini sağlayarak Sarp’a acı çektireceği ama Doruk’a bir şey yapamayacağı görüşünde.

Kadın 54. Bölüm Özeti:

Arif, Bahar’ı korumak için polise gerçekleri anlatmaması üzerine hapse girer. Bu iftiradan kurtulmanın tek yolu ise iyi bir avukattır. Arif kimseye bir şey anlatmamakta kararlı olsa da, avukatıyla tanıştıktan sonra büyük bir şokla karşılaşacaktır.
Nezir’e teslim olan Sarp ise ölüme bir adım daha yaklaşmıştır. Buna karşı Nezir’den ailesini serbest bırakmasını ister ama unuttuğu bir şey vardır. Nezir onu sadece öldürmek değil, aynı zamanda kendi çektiği acıları çektirmek istiyordur.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

İşte 55. bölüm tanıtımı: