Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde korkunç olay! Nisan ve Doruk’a ne oldu?

Kadın dizisinde korkunç olay! Nisan ve Doruk’a ne oldu?

tarafından zk zk
Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin 48. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı.
Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadıkları dizinin yeni bölümünde Pırıl, kendisini okulda gördüğünü Sarp’a söylememesi için Bahar’a rica ediyor. Bahar, kocasını istemediğini söyleyerek Pırıl’ı çok şaşırtacak.

Bu arada kapı önünde duran arabaya heyecanla binen Nisan ve Doruk’u korkunç bir olay bekliyor!

Kadın dizisinde korkunç olay! Nisan ve Doruk'a ne oldu? 7

Bahar, çocukların arabaya koşarak binmelerini seyrederken, sokağa hızla giren iki aracın, Nisan ve Doruk’un içinde olduğu arabaya doğru hızla gelmesiyle korumalar hareketleniyor.

Bir şeyler olacağını anlayan Bahar arabaya koşup çığlık atmaya başlıyor. Bu sırada adamlar Bahar’ı tutarken, araçlardan birisi, Nisan ve Doruk’un bindiği araca çarpıyor.

Çocukların bilinçli bu kaza sonrasında başlarına bir şey gelip gelmediği merakla bekleniyor.

İşte Kadın dizisi 48. bölüm 2. tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Yeliz’in ölümüyle darmadağın olan Ceyda, hiç beklemediği bir şey ile daha karşılaşacaktır. Hatice, Enver ve Arif ise Bahar’dan haber alamadıkları için onu her geçen gün daha çok merak eder. Arif olanlardan ötürü mutsuz olsa da, tek isteği Bahar’ın güvende olmasıdır.

Dağ evine Pırıl’ın gelmesiyle evdekiler büyük bir şok içerisine girerler. Pırıl’ın her şey yolundaymış gibi konuşmalarına daha fazla dayanamayan Bahar’ın hatırladığı tek bir şey Pırıl’ın bütün sırlarını ortaya çıkaracaktır.