Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde ortalık karışıyor ama galip çıkan taraf Arif oluyor!

Kadın dizisinde ortalık karışıyor ama galip çıkan taraf Arif oluyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranlarında yayınlanan Kadın’ın dün akşamki bölümünde uzun zamandır Sarp’ın peşinde olan Nezir’in sonunda onun yerini öğrenmesiyle olaylar iyice hız kazandı.

Dizinin yeni bölüm fragmanında; Nezir’in adamlarını toparlayarak Sarp ve Bahar’ın saklandığı dağ evine geldiği görülüyor.  Bahar ve çocukların karşısına çıkan Nezir, Bahar’a Sarp’ın yerini soruyor. Sarp’ın ortalıkta görünmediği fragmanda kimi izleyiciler Nezir’in kadın ve çocuklara zarar vermeyeceğinden emin olsa da kaçtığını düşünerek Sarp’a kızarken, kimi izleyiciler ise Sarp’ın Nezir’i polise yakalatacak bir planı olduğunu savunuyor.

Gelecek bölümde heyecanlı olayların yaşanacağının tahmin edildiği dizide, bir başka merak uyandıran detay ise kahvehanesinde silah bulunan Arif’e kimin tuzak kurduğu ve Arif’in kendisini nasıl aklayacağı…

Dizide tüm bu gelişmeler yaşanırken, dizi yayınlandığı akşamlarda sosyal medyayı meşgul etmeye devam ediyor. Dizide Arif ve Sarp olarak ikiye bölünen ve sert tartışmaya giren izleyenlerden sosyal medya cephesinde galip çıkan taraf ise Arif’i seven izleyiciler oluyor.

Kadın dizisinde ortalık karışıyor ama galip çıkan taraf Arif oluyor! 8

Sosyal medya analiz şirketi Somera’nın hazırladığı verilere göre; Şubat ayı boyunca sosyal medyada en çok konuşulan dizi çifti Arif-Bahar oldu.

Şubat ayı boyunca Bahar ve Arif hakkında 999.869 ileti paylaşıldı.

Bahar ve Arif’in arkasından gelen çift ise; 850.265 ileti ile ‘Söz’ dizisinden Yavuz ile Derya oldu.

Kadın dizisinde ortalık karışıyor ama galip çıkan taraf Arif oluyor! 9