Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisinde Sarp ile Bahar karşılaştı! Peki ilk sözleri ne oldu?

Kadın dizisinde Sarp ile Bahar karşılaştı! Peki ilk sözleri ne oldu?

tarafından ker_def

Şirin ile Bahar’ı görmemesi üzerine anlaşan ve onula birlikte olmayı da kabul eden Sarp, 40. yeni bölümde Bahar’ın yaşadığı binaya gidiyor. Merdivenleri çıkıyor ve zili çalıyor. Kapıyı açan Bahar büyük şaşkınlık içinde… Ağzından sadece “Sarp” sözü çıkıyor. Sarp ise gülümseyerek ona bakıyor ve “Baharım” diyor. Kadın dizinin 40. yeni bölümünde uzun süredir beklenen kavuşma gerçekleşiyor. Dizinin 40. yeni bölüm fragmanındaki bu anlar da izleyicileri bir hayli meraklandırdı. Bahar, ilk ne söyledi? gibi meraklandıran detayları sonraki fragmanlarda bulacağız. Kadın dizisi hayranları sabırsızlıkla 20 Kasım Salı gününü bekliyor.

Videodan 40. bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde yer aldığı Kadın dizisi başarılı performansı ve hikayesinin de ilgi çekiciliği ile bu sezonda da ekrana damga vuran işlerden birisi…

Kadın 39. Bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar:

Sarp’ın telefonuna gelen mesajı gördükten sonra Pırıl çok sinirlenmiştir. Soluğu Enver ve Hatice’nin yanında alan Pırıl’ın Şirin hakkında söyleyecekleri herkesi şaşırtacaktır. Enver, Şirin’i bir daha evde görmek istemediğini söyler. Çünkü Şirin ailesini her defasında daha büyük bir hayal kırıklığına uğratmıştır.

Şirin ise Bahar’a verdiği ilikten sonra artık kimsenin ona ihtiyacı olmadığını düşünmektedir. Arif’in taşıdığı sırrın artık ona ağır gelmesine rağmen, bir de Yeliz’in üstüne gelmesi onu patlama noktasına getirmiştir. Çevresindeki insanların onu fırsatçı olarak görmesinden de aşırı rahatsız olmuştur. Oysaki Arif’in Bahar’a olan aşkı Bahar’ın iyiliği için her şeyi yapabilecek kadar güçlüdür.

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un yer aldığı “Kadın” her salı Fox’da!

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil