Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Sarp’ın büyük sırrı ortaya çıktı! Cinayetten aranıyor!

Kadın dizisinde Sarp’ın büyük sırrı ortaya çıktı! Cinayetten aranıyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
fox TV’nin sevilen dizisi Kadın, dün akşam 33. bölümüyle Fox TV ekranlarında yayınlandı.

Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrolünde oynadıkları dizinin yeni bölümünde, uzun süredir izleyicinin beklediği o soru, sonunda yanıtını buldu!

Şirin’in tuzağı sonucu gemiden düşen ve bir daha kendisinden haber alınamayan Sarp’ın, nasıl kurtulduğu, Pırıl ile ne zaman evlendiği, neden çocuklarını ve Bahar’ı aramadığı, başına ne geldiği merak konusuydu.

İzleyiciler, Bahar’ı bırakıp gitmesini affedemedikleri Sarp’ın iyi bir mazeretinin olmasını bekliyordu.

Ve 33. bölümde o soruların bir kısmı yanıtını buldu. Sarp, yüzünden Pırıl’ın eski kocası ölmüş!

Sarp’ın başına ne geldiğini öğrendik…

Denize düştükten sonra teknesiyle açılan Pırıl sayesinde denizden kurtarılmış. Sarp’ı bulan Pırıl, tekneden indikten sonra eski kocasının onu görmesiyle şoka uğruyor. Emre isimli kocası, terkedilmeyi gururuna yedirememiş ve Sarp’ı Pırıl’ın sevgilisi sanıyor. Pırıl, onu denizde bulduğunu anlatmaya çalışsa da psikopat bir kişilik olduğu anlaşılan Emre, Pırıl’ı dövmeye başlıyor. Yanındaki silahlı adamının durdurduğu Sarp ne yapacağını bilemiyor ilk anda.

Kadın dizisinde Sarp'ın büyük sırrı ortaya çıktı! Cinayetten aranıyor! 7

Ölen Emre’nin babası peşlerinde…

Emre silahını çekip Pırıl’ı vurmak üzereyken üstüne atlıyor. O sırada Pırıl, bahçedeki elektiriği kapatınca karanlıkta yerde boğuşan Emre ve Sarp arasındaki silah aniden patlıyor ve Emre ölüyor. Pırıl şok içinde ne yapacağını bilemeden kalakalıyor ve o sırada Emre’nin adamı Sarp’a silah doğrultuyor. Sarp kaçmaya çalışırken sırtından vuruluyor, adam da çekip gidiyor. Olay sonrasında eve gelen Münir, olanları görüyor ve Pırıl’ı kaçırmaya çalışıyor ama Pırıl, yerde yatan Sarp’ı almadan gitmeyeceğini, hayatını onun kurtardığını söylüyor. Münir’in sözlerinden, Emre’nin Nadir isimli çok güçlü ve tehlikeli bir adamın oğlu olduğu ve onları yaşatmayacağını söylemesinden, asıl tehlikenin Emre’nin babası olduğu anlaşılıyor.

Hikayenin devamını görmedik ama bir şekilde Suat, kızı ve Sarp’ı yurtdışına kaçırmış anlaşılan. Emre’nin babası, oğlunun ölümünden sonra muhtemelen onları her yerde arıyor ve Suat’ın ‘Hayatımız tehlikede’ deyip durmasının, Pırıl’ın Sarp’ın gerçek kimliğinin ortaya çıkmaması için çırpınmasının nedeninin de bu olduğu anlaşıldı.

Dolayısıyla Sarp, bu yüzden yaşadığını açıklayamıyor ve başka bir kimlik buluyor.

Sarp’ın sırtından vurulduktan sonra neler olduğu, hafızasını mı kaybettiği, o yüzden mi bugüne kadar Bahar ve çocuklara bir şekilde ulaşmaya çalışmadığı da hala yanıt bulamayan bir soru tabii ki…