Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde, Şirin’e o tokadı atan ellerin dert görmesin Enver Dede!

Kadın dizisinde, Şirin’e o tokadı atan ellerin dert görmesin Enver Dede!

tarafından ker_def

Kadın dizinin 39. yeni bölümünde büyük olay var… Dizide Seray Kaya’nın başarıyla canlandırdığı Şirin’in oyunların kendisine dönüyor.

Şirin’in kardeşi Bahar’a iliğini vermesi karşılığında intikam için Sarp’la birlikte olduğu son bölümün hemen ardından Kadın’ın 39. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir önceki bölümde Suat ile sevgili olduğu yalanını atan Şirin, Bahar’a ilik vermek için Sarp ile yatağa girdiği görüntüleri Suat’a izletmişti. Ancak bu görüntüleri Pırıl gördü ve 39. bölümde müthiş olayların yaşanacağının işareti verildi.

Sarp’ın eşi Pırıl (Ahu Yağtu), Şirin’in evine giderek babasına ‘Kızınız kocamla yattı. Babamla ise sevgili’ dedi ve videoyu gösterdi.

Duyduklarına inanamayan Enver, aylardır dizi izleyicilerinin beklediği o tokadı Şirin’e yapıştırdı.

Kadın dizisinde, Şirin'e o tokadı atan ellerin dert görmesin Enver Dede! 7

Şerif Erol’un canlandırdığı Enver Sarıkadı, Pırıl’ın sözlerinden sonra Şirin’e öyle okkalı bir tokat attı ki, izleyiciler bu anlara mest oldu.

Bu anlar birçok dizi izleyicisinin içinin yağlarını eritti. “Şirin’e o tokadı atan ellerin dert görmesin” mesajlarıyla Enver dede için çok sayıda mesaj sosyal medyada paylaşıldı.

Şirin ise aldığı büyük darbeyle şoke olurken, babası Şirin’i evinden kovdu. Enver ‘Artık senin gibi bir evladım yok’ diyerek kestirip attı.

İŞTE 39. BÖLÜM FRAGMANI:

Kadın dizisi 39. bölümde Şirin’e hayatının şokunu Sarp’ın karısı Pırıl yaşatıyor. Bahar’ın Sarp’ın cep telefonuna gönderdiği tehdit mesajını ve videoyu gören Pırıl ani bir karar alıyor.

Eşi Sarp’ın kendi evlerinde Şirin’le birlikte olduğunu anlayan Pırıl, yaptığı kötülüğü ödetmek için Şirin’in baba evine gidiyor. Pırıl, Şirin ve Bahar’ın anne babasına ‘Ben Sarp’ın karısıyım. Kızınıza neden bir kaç gün önce kocamla yattığını sormak için geldim. Kızınız aynı zamanda babamın sevgilisi. Kızınız babamla beraberken aynı zamanda kocamla yattı’ dedi ve Şirin’in çektiği videoyu gösterdi. Şirin’in babası ise kızını evden kovdu ve evlatlıktan reddetti.