Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Şirin’in hesap zamanı! Bahar, köşeye sıkıştırıyor!

Kadın dizisinde Şirin’in hesap zamanı! Bahar, köşeye sıkıştırıyor!

tarafından zk zk

Fox TV’de 9 Nisan Salı akşamı 57. bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisinde Bahar, Sarp ve çocuklar Hatice ve Enver’in evine gidiyorlar.

Televizyongazetesi/Detay

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadığı dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan final sahnesinde Nezir’den nasıl kurtuldukları anlaşılamayan Bahar, çocuklarıyla beraber gittiği annesinin evinde Şirin’e hesap soruyor.

Çocuklarına karşı tavırlarından hoşlanmayan Bahar, Şirin’i uyarıyor. Şirin, kendi verdiği iliği sayesinde hayatta olduğunu söylediği Bahar’dan sert bir tepki alıyor.

Kadın dizisinde Şirin'in hesap zamanı! Bahar, köşeye sıkıştırıyor! 7

“Ben sana hiç bir şey borçlu değilim” diyen Bahar’a “Vapurda öyle davranmak için sebeplerim vardı” diyen Şirin’i köşeye sıkıştırıp “Bak benim de böyle davranmak için sebebim var ama davranmıyorum değil mi?” sözleriyle uyarıyor.

Şirin’in yaptıklarını öğrenen Bahar, vapurda kendisini taciz ettiğini söylediği Sarp’ın gerçekleri anlatmasından sonra Bahar için artık hesap zamanı geldi!

İki kardeşin hesaplaşması yeni bölümde dikkat çekerken, Arif’in de kardeşi kısmet sayesinde hapisten çıktığı görülüyor.

Yeni ve sürpriz gelişmelerin yaşanacağı Kadın dizisi, heyecanlı bir bölümle ekrana gelecek.

Kadın 57. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Nezir’in evlenme teklifi ile şok olan Bahar ve Pırıl ne yapacağını bilemez. İkisinden birinin onunla evlenmesi karşılığında Sarp’ı serbest bırakacağını söyleyen Nezir için bu teklif sadece bir intikamdan ibarettir. Çünkü onun eski ya da yeni karısıyla evlenmek Sarp’ın canını ölümden bile daha çok yakacaktır.

Arif’i kurtarmak için her şeyi en ince ayrıntısına kadar inceleyen Kısmet, aniden gelen bir arama ile büyük bir ipucu bulduğunu zanneder. Ama onun ipucu sandığı şey gerçek midir? Artık Nezir Korkmaz’ın bir düşmanı daha vardır; Kısmet Avcı.