Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde Şirin’in iğrenç pazarlığı ile ilgili tahminler havada uçuşuyor! En kötü tahmin ne?

Kadın dizisinde Şirin’in iğrenç pazarlığı ile ilgili tahminler havada uçuşuyor! En kötü tahmin ne?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
fox TV’nin Kadın dizisi bu akşam 37. bölümüyle ekrana gelecek ve büyük bir pazarlığa şahit olacak izleyici!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Sarp’ın çocuklarıyla buluşması diziye damgasını vurmuştu.

Baba ve çocukların birbirlerini görüp sarıldıkları o anlarda, göz yaşları sel olmuş ve ekran başındaki izleyicilerin aylardır bekledikleri kavuşma sonunda gerçekleşmişti.

Ancak işler bundan sonra daha da karışacak!

Öncelikle Bahar’ın iyice kritikleşen durumu ve Şirin’in ilik vermeye yanaşmaması nedeniyle hayli zorlayan sahneler ekrana gelecek.

Aynı zamanda Sarp ve Bahar’ın karşılaşmalarının önünde de bir başka engel daha var. Sarp’ın, Bahar’ın hastalığının ilerlemesi ve onu görmesinin iyi olmayacağının söyleneceği ve bu nedenle bu kavuşmanın şimdilik rafa kaldırılacağı düşünülüyor.

Fakat Sarp, Bahar’ın iyileşmesi için her şeyi yapmaya razı. Şirin’in iğrenç pazarlığı için nasıl bir planı var hep birlikte göreceğiz ama sosyal medyada izleyicilerden gelen tahminler, Şirin’in baştan beri söylediği yalanı Sarp’ın da sürdürmesini isteyeceği yönünde.

Yani Bahar, Şirin ve Sarp’ın sevgili olduklarını düşünüyordu. Muhtemelen Şirin, bu oyunu bozmayacak ve Sarp’ın da bunu sürdürmesini isteyecek. Hatta evlenmelerini bile şart koşacak olabilir! Bu tahmin de dillendiriliyor. Ancak bu şartla ilik vermeye razı olacak.

Bu konunun ayrıntılarını bu akşam izleyeceğimiz 37. bölümde göreceğiz ama bir başka büyük sorun daha var Sarp’ın başında.

Nezir, her yerde Sarp’ı arıyor ve hastaneye adamlarını bırakmıştı. Sarp’ın yaşam savaşı veren karısı Bahar’ı görmeye geleceğinden emin olan Nezir, muhtemelen Sarp’a ulaşacak ve Sarp da yine kaçmak zorunda kalacak. Bu nedenle Bahar ile karşılaşması ertelenecek. Çocuklar da bir şekilde babalarını gördüklerini annelerine söylemeyecekler.

Tahminler bu yönde. Şimdi herkes Şirin’in nasıl bir pazarlık yapacağı, Sarp’tan ne isteyeceğini merakla bekliyor.

Şirin’in psikopatlığı iyice tavan yapıyor ve Sarp’ın ‘seni öldürürüm’ tehdidine bile “Belki Bahar’ın ölümünü izlemek kendi hayatımdan daha çok zevk verir” sözleriyle şaşkına çevirecek.

Dizinin takipçileri, Şirin’in canavarca durumu ile ilgili olarak Atv’de ekrana gelen Sen Anlat Karadeniz dizisindeki Vedat ile karşılaştırıyorlar.

Kadın dizisinde Şirin'in iğrenç pazarlığı ile ilgili tahminler havada uçuşuyor! En kötü tahmin ne? 7

Psikopatlıkta yarışan iki ekran karakteri, izleyenleri ekran başında delirtmeye devam ediyor. Aslında bu durumda Seray Kaya ve Mehmet Ali Nuroğlu’nun oyunculuklarındaki performansların payı da büyük!

Ancak Şirin, son hamlesiyle durumu bir adım öne çekti. Hem bir kadın hem de kardeş olarak, yaptıklarının açıklanabilir hiç bir yanı olmadığı gibi acımasızlıkta adeta zirve yaptı!

Yeni bölümde ise ilginç gelişmeler yaşanacağı anlaşılıyor. 37. bölüm tanıtımında Sarp, Suat ve Pırıl, Şirin’in yanında. Sarp, Şirin’i hastaneye Bahar’a ilik vermesi için götürmek istiyor. Ancak Şirin razı gelmiyor.

Sarp, onu ölümle tehdit ediyor ama Şirin yine korkunç bir plan peşinde!

Suat ve Pırıl’ın dışarı çıkmasını isteyen Şirin, Sarp ile pazarlık yapacağını söylüyor.

Sosyal medyada ise Şirin’e tepkiler büyüyor.

Şirin yine ne planlıyor? Tek başına mı bir planın peşinde, işin içinde Pırıl veya Suat da mı var? Sarp’tan ne isteyecek?

Tüm bu sorular 37. bölümde yanıtını bulacak.

İşte izleyenleri adeta delirten o tanıtım:

İşte sosyal medyada konuşulanlardan örnekler: