Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde siz olsanız aynı şeyi yapar mıydınız?

Kadın dizisinde siz olsanız aynı şeyi yapar mıydınız?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranında 3.sezonuyla yoluna devam eden Kadın dizisinde son 2 bölüm kaldı. Büyük finalden önce 28 Ocak Salı akşamı 80. bölüm izleyicilerin karşısına çıkacak. Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Gökçe Eyüboğlu, Feyyaz Duman, Hümeyra ve Şerif Erol gibi önemli isimlerin yer aldığı dizide yaşanacaklar heyecanla bekleniyor.

Özellikle de Seray Kaya’nın başarıyla hayat verdiği Şirin’e ne olacağı merak ediliyor. Şirin karakterinin yaptıkları hep yanına kaldı. Hep bir şekilde sıyrıldı ve başkalarının başına açtığı belaların hiç hesabını ödemedi. Şimdi ise bu bedeli ödeme zamanı geldi.

Peki ya Enver? Kızından çekmedi kalmayan, adalet timsali Enver, onu polislere kendi elleriyle teslim ediyor. Hem de Şirin’e Sarp’ı öldürdüğünü açık açık söyleterek onu tuzağa düşürüyor. Siz olsanız Enver’in yerinde ne yapardınız? Bunca kötülüğü sergileyen çocuğunuza sahip mi çıkardınız yoksa onu adalete mi teslim ederdiniz?İşte bu sorunun yanıtı da çok yakıcı ve can acıtıcı olacak. Enver, bu olaydan sonra nasıl yaşayacak bu da merak konusu..

İzleyicilerin ise Şirin’i hesap verecek olması nedeniyle içlerinin yağları eridi. “Enver Dede seni unutmayacağız, vefakar Dede” diye yorum yapan Kadın izleyicileri, yıllardır beklenen sahnenin de geldği görüşünde.

“Bir babanın en zor ve en çaresiz anı. Allah kimseye göstermesin” diyen bir başka dizi hayranı da dikkat çekiyor. Şirin’in hak ettiğini bulacak olmasının izleyiciler tarafında bir rahatlama yarattığı da kesin.

Kadın dizisinin 80. bölümünden 2. fragman yaşanacaklara ışık tutuyor. Videodan izleyebilirsiniz.