Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde sizce de bir gariplik yok mu? Bu kadarı da çok fazla!

Kadın dizisinde sizce de bir gariplik yok mu? Bu kadarı da çok fazla!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinde, özellikle son iki haftadır izleyicilerin de sosyal medyada dillendirdiği ilginç bir mesele dikkat çekiyor.

Diziyi takip edenler bilir. Sarp ve Bahar’ın büyük aşkı, Şirin’in şeytanca planlarına kurban gitti.

Sarp, aslında o vapurdan düştükten sonrasında da öncesinde de aslında Bahar’a deli gibi aşıktı ve hala da öyle.

Şirin’in ‘Beni taciz etti’ diyerek vapurda çıkardığı kavga sonucunda Sarp düşmüş ve Pırıl, teknesiyle giderken onu kurtarmıştı.

Sonrasında yaşananları öğrendiğimizde, aslında Sarp’ın başına gelenlerin hiç birinde sorumluluğu olmadığını gördük.

Sarp, yıllar sonra Amerika’dan evli, zengin ve ikiz çocuk babası olarak döndüğünde herkes çok şaşırmış ve bunu nasıl yaptığını anlayamamıştı.

Fakat hikaye ilerledikçe görüldü ki o gün Pırıl’ı öldürmek isteyen eski kocasını Sarp kaza sonucu vurmuş, kendisi de vurulmuş ve ölümden dönmüştü.

Kadın dizisinde sizce de bir gariplik yok mu? Bu kadarı da çok fazla! 7

Üstelik Amerika’ya kaçmak zorunda kalmıştı. Yaşanan talihsizliklerden sonra Bahar ve çocuklara para göndermiş, durumu anlatmak istemişti Münir aracılığıyla.

Ancak kapıyı açan Şirin, Bahar ve çocukların yangında öldüğü yalanıyla, aileye çok büyük bir darbe indirmişti.

Sarp’a duyduğu hastalıklı aşkla Şirin öyle şeyler yaptı ki Sarp ortaya çıktığında Bahar’la karşılaşmaması için uğraşıp durdu.

Bahar’ın canını daha çok yakabilmek için Sarp’la sevgili olduklarını uydurdu. Daha sonra Enver ve Hatice, bunun Şirin’in yalanı olduğunu anlasa da sanki bilmiyormuş gibi davranmaya devam ettiler.

Sarp ortaya çıktığında, Enver daha anlayıp dinlemeden bağırmaya başladı. Sonrasında da Bahar hasta mantığıyla Sarp’a gerçekler söylenmedi.

Adam o acılarla kıvranırken herkes suspus oldu. Üstelik ortada babalarına hasret iki çocuk varken!

Geçtiğimiz bölüm, Enver resmen Sarp’a psikolojik işkence yaptı. Kapısında çaresizce bekleyen adamı uzun süre bekletti. Kapıyı bile açmadı. Sarp bayıldıktan sonra dışarı çıkan Enver, onu içeri aldı. Sarp yalvar yakar gerçeği öğrendi ve çocuklarını görmeye gitti.

Sonrasında yaşananlar daha da vahimdi! Enver, Şirin’in ortalığı karıştırıp Bahar, Sarp ve çocukları ateşe atacak yalanları bildiği halde, Sarp’a olmadık bir tepki verdi.

Hastaneye gittiği ve çocuklarına umut verdiği gerekçesiyle adamı yerden yere vurdu.

Ancak Enver gibi aklı selim bir adamın bunları yapabilmesine izleyici çok kızıyor.

Ne oldu da Enver, Şirin gerçeğini bir kenara koydu? Sarp olanları anlattığında eksikleri olsa bile hala ona düşman gibi tavırlar sergilemesi biraz fazla değil mi?

İşte diziyi takip edenlerin kafasını bu durum çok rahatsız ediyor.

Sarp bu kadarını haketmedi. Hem Suat, hem Pırıl hem de Şirin, her şeyi sakladı, yalan söyledi ve Sarp da aslında bir kurbandı.

Hala Bahar’a ‘Karım’ diyen bir adam olarak, onun çocuklarıyla buluşması bile çok görüldü.

Üstelik o adam, daha kısa bir süre önce ağır bir yükün altına daha girmişken! Kim unutabilir onun mezarları açtığı ve annesinin cesedini gördüğü o sahneyi! Çocuklarının ölüsünün olabileceğini düşündüğü o mezarları kazmak ve o duygusal baskı altındaki çaresiz halini?

Peki Arif’e ne demeli? Her ne olursa olsun, Sarp o çocukların babası! Her şeyden önce onlara kavuşmaya hakkı var. Arif’in bir anda aslan kesilmesi, Bahar’ı kaybedeceği korkusundan mı? Bu yüzden mi bir anda hasta yatağında Bahar’a evlenme teklif etti? İşte bu sorular da Sarp’a verdiği aşırı tepkiden sonra konuşulmaya başlandı.

Gerçekten de izleyenlerin tüylerini diken diken eden bir durum var ortada!

Sarp’ın hikayesine bakınca, çevresinde dönen dolaplarla birlikte aslında o da sadece bir kurban!

Bu gerçeği artık en azından Enver’in görüp yardımcı olmasını, anlamasını bekliyor izleyiciler.

İşte sosyal medyada bu konuyla ilgili gelen mesajlardan bazıları: