Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde şok gelişme! Nezir, Bahar ve çocukları buluyor!

Kadın dizisinde şok gelişme! Nezir, Bahar ve çocukları buluyor!

tarafından zk zk

Fox TV’de yayınlanan Kadın dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde Pırıl’ın gitmesiyle evde Sarp ve çocuklarla başbaşa kalan Bahar, yeni bölümde büyük bir tehlikenin içine düşüyor.

Televizyongazetesi/Detay

Nezir’in adamlarının temizlik görevlisini kullanarak Pırıl’ın kaldığı otel odasına dinleme cihazı yerleştirildiğini Suat öğrendi.

Korkunç bir planla Suat, otele gidip Pırıl’a hiç bir bilgi vermeden Sarp’ın kaldığı yerin adresini söyleyerek Bahar ve çocukları da tehlike altında bıraktı.

Kadın dizisinde şok gelişme! Nezir, Bahar ve çocukları buluyor! 7

Başrollerinde Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un oynadığı dizinin 53. bölüm tanıtımında Nezir, Sarp, Bahar ve çocukların olduğu dağ evine gidiyor.

Adamlarıyla birlikte evi basan Nezir, çocukların korku dolu bakışları altında Sarp’ı soruyor. Sarp’ın ortalarda olmadığı o anlarda nerede olduğu, Nezir’in ne yapacağı büyük merak konusu.

Yeni bölümde heyecanlı anların yaşanacağı tanıtımından da belli olmakta. Bahar ve çocukların hayatı da tehlike altında.

İşte 53. bölüm tanıtımı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Pırıl’ı almaya gelen Suat, artık Sarp’ın kızını üzmesine izin vermek istememektedir. Bahar ise Pırıl’dan onu da götürmesini ister. Çünkü artık Tarlabaşı’na gidip her şeyi polise anlatmakta kararlıdır. Ama Pırıl, Bahar’ın bu isteğini yerine getirecek midir? Arif’in kahvesinde bulunan gizemli silah ile Arif tutuklanır ve büyük bir şok içinde ne yapacağını bilemez. Hiçbir suçu olmayan Arif bu olaydan nasıl kurtulacaktır?