Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinde yine fragman yanılttı mı? Boşuna mı bekliyoruz?

Kadın dizisinde yine fragman yanılttı mı? Boşuna mı bekliyoruz?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox Tv ekranlarında yarın akşam (15 Mayıs) 29. bölümü yayınlanacak olan Kadın dizisinin yeni bölümünde heyecan yine dorukta olacak.

Bahar’ın durumu kötüleşirken, Ece’nin kız kardeşi olup olmadığı sorusu da yeni bölümde yanıt bulacak. Umutların yine Şirin’e kalması durumu izleyenleri pek de hoşnut etmiyor. Ancak Ece, Şirin’in kardeşi çıkarsa, bu kez de annesi Bahar, ikna olup kızına söyleyecek mi?

Her koşulda Bahar için zorluklar devam ediyor. Ancak durumu da fazlasıyla kötülemeye ve kritik bir hal almaya başlıyor.

Bu sırada Sarp cephesinde de bambaşka gelişmeler yaşanacak. Pırıl’ın Amerika’dan aniden geri dönmesiyle durum sürprizlere açık bir hale geliyor.

 

Kadın dizisinde yine fragman yanılttı mı? Boşuna mı bekliyoruz? 8

Enver ise Bahar’ın telefonunu götürdüğü telefoncuda Sarp’ın oraya geldiğini ve Şirin’le karşılaştığını öğrenecek. Fakat tanıtımdan da anlaşılacağı üzere bu konu büyük ihtimalle dizinin 29.bölüm final sahnesi olacak. Yani ayrıntıları ancak bir sonraki bölümde görebileceğiz.

Dizinin takipçileri fragmanları izleye izleye artık o kadar doğru tahminler yapıyor ki muhtemelen sosyal medyada dillendirilen bu sahnenin, final sahnesi olması durumu da doğru çıkacak!

Bu arada sosyal medyada diziyi izleyenler, Enver’in de Bahar’a bu gerçeği söylemeyeceği görüşünde. Bakalım gerçekten böyle mi olacak? Ancak Hatice, Şirin ve Levent’in yapamadığını telefoncu Mahir’in yapmış olması da uzun süredir Sarp’ın yaşadığının artık Bahar’a ulaşmasını isteyenleri heyecanlandırıyor. “Enver eğer inanmazsa dükkanın kamera kaydına baksın” yorumlarını yapan izleyenler, artık bir şekilde gerçeğin ortaya çıkması için sabırsızlanıyor.

 

Kadın dizisinde yine fragman yanılttı mı? Boşuna mı bekliyoruz? 9

İşte 29. bölüm özeti:

Her ne olursa olsun Bahar’ın ailesinin zarar görmesini istemeyen Alp, Şirin ile konuşmaya gider. Levent ise Şirin’in Alp’e olan tavırlarından ve heyecanından rahatsız olur. Hastalığının ilerlemesi üzerine iyice halsizleşen ve ağrıları artan Bahar, çocuklarının üzülmemesi için de her şeyi yapmaya hazırdır.

Alp’in Amerika’ya dönmeyeceğinden emin olan Pırıl, geri dönmeye karar verir. Jülide’nin eline Alp’in hayatıyla ilgili bir koz geçmesi üzerine de Pırıl cephesinde işler iyice karışacaktır. Bahar’ın bozulan telefonunu tamirciye götüren Enver ise inanamayacağı bir gerçekle yüzleşir…

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN