Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de sona mı yaklaşılıyor?

Ufak Tefek Cinayetler’de sona mı yaklaşılıyor?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV ekranlarında yayınlanan Ufak Tefek Cinayetler dizisi, yarın (15 Mayıs) akşam 29. bölümüyle ekrana gelecek.

Bir süredir dizinin ilerlememesi, heyecan katacak gelişmelerin yaşanmaması nedeniyle dizinin takipçileri sosyal medya üzerinden pek çok eleştiri yapıyordu.

Ancak geçtiğimiz bölüm ivme kazandığı görülen dizi, 29. bölümüyle de heyecan yaratacağa benziyor.

İzleyenlerin sosyal medyada yaptıkları “Bıktık, uzattınız, saçmaladınız, yeter artık” şeklinde dizinin aynı konular etrafında dönmesi, her bölüm sonunda hüsrana uğramasından sonra bu kez eleştirilerin yerini yeni fragmanla tahminler almaya başladı.

Oya ve Merve’nin kaza yaptığı sahnede Oya’nın Serhan ile birlikte olduğu itirafında bulunmasıyla uzun süredir sürüncemede olan durum netlik kazandı. Artık Merve, bu itirafla rahatladı, izleyenler de iki kadının şimdi başka bir sürece geçerek diziye aksiyon katacak yeni olayların merakında.

29. bölüm tanıtımına yapılan yorumlardan anlaşılıyor ki dizinin takipçileri, yeni gelişmelerle başka olaylara sürüklenecek.

Taylan’ın komiseri görünce kaçması, “Katil Taylan mı?” sorusunu doğurdu her şeyden önce.

Ufak Tefek Cinayetler'de sona mı yaklaşılıyor? 7

Oya’nın açtığı kapı ise dikkatli gözlerden kaçmadı. Dizide bir zaman atlaması mı yaşanacak henüz anlaşılamadı ancak Oya’nın Merve’nin evinde olduğu görülüyor. Oya’nın orada ne işi olduğu sosyal medyada sorulan sorulardan birisi.

Serhan’ın her şeye rağmen Oya ile birlikte olmak için attığı adım karşılığını bulacak mı diye sorulurken, kaza sırasında hamile kalan Oya’nın bebeği düşürüp düşürmediği de merak ediliyor.

Ayrıca Oya’nın yeni bölümde saçlarındaki değişim de dikkatlerden kaçmıyor. Bugüne kadar hep düz fönlü gördüğümüz saçları bu kez kıvırcık.

Geçtiğimiz bölümde Oya’nın söylediği “Merve’nin bir üst sürümüyüm” sözü sosyal medyada çok konuşulmuş ve ti’ye alınmıştı. Yeni bölüm tanıtımında Oya’nın daha cesur ve mutlu hallerini görenler durumu “Merve’nin bir üst sürümüne güncelleme gelmiş” sözleriyle yorumluyorlar.

UFAK TEFEK CİNAYETLER TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Bu arada fragmanla birlikte sosyal medyada “Dizinin sonuna mı yaklaşıldı, her şey çözülmeye başladı gibi duruyor” şeklinde ifadeler de yer almakta.

Uzun süredir yavaş ilerleyen dizinin bir anda ivme kazanması izleyenleri böyle bir düşünceye sevk etmiş galiba. Ancak dizinin yeni sezonda da devam edeceği bir süre önce açıklanmıştı. Görünen o ki uzun süredir yapılan eleştiriler dikkate alınmış ve beklentileri karşılayacak bir bölüm geliyor.

Şimdi izleyenlerin “Harika bir bölüm geliyor, bu bölüm çok heyecanlı olacak, sabırsızlıkla bekliyoruz” yorumlarına neden olan 29. bölüm için heyecan dorukta!

İşte 29. bölüm 2. tanıtımı: