Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisindeki Hümeyra sürprizi, şok bir tahmini beraberinde getirdi! Pek hayra alamet değil!

Kadın dizisindeki Hümeyra sürprizi, şok bir tahmini beraberinde getirdi! Pek hayra alamet değil!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz- Fox TV’nin iki sezondur Salı akşamlarına damgasını vuran dizisi Kadın’ın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Malum, 2. sezon son bölümde Bahar bayılmış, Arif, Sarp ve Hatice onu hastaneye yetiştirmek için çabalarken şok edici bir kaza yaşanmıştı. Bir kamyonun çarptığı arabanın etrafında toplananlar ambulans çağırıp ‘ölüler var’ sözleriyle izleyenleri çok şaşırtmıştı.

Arabadan kimler sağ çıkacak, ölen var mı yeni sezonda hep birlikte göreceğiz ama sezon arasında tahminler havada uçuşmaya devam etti.

Henüz yeni sezon çekimleri başlamayan ve yayın tarihi de belli olmayan Kadın dizisine bir sürpriz ismin dahil olduğu da geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti.

Özge Özpirinçci’nin her fırsatta oyunculuk hayatında çok önemli bir yer tuttuğunu söylediği Hümeyra diziye dahil oluyor.

Med Yapım ve MF Yapım imzalı dizinin sürprizinin Hümeyra ile sınırlı kalmayacağı da tahmin edilmekte.

Kadın dizisindeki Hümeyra sürprizi, şok bir tahmini beraberinde getirdi! Pek hayra alamet değil! 8

Zira Hümeyra’nın adını duyan dizinin takipçileri, çoktan tahminlere başladı bile.

Yönetmenliğini Nadim Güç’ün yaptığı ve senaryosunu Hande Altaylı’nın yazdığı dizi, yeni sezonda görünen o ki çok konuşturacak!

Hümeyra’nın henüz kimi oynayacağı bilinmiyor ama izleyenlerin tahmini, Kısmet’in annesi olduğu. Yani Arif’in babasının yasak aşkı.

Bakalım bu tahmin tutacak mı, hep birlikte göreceğiz. Ancak izleyici sosyal medyada Hümeyra’nın gelişini pek hayra yormuyor!

Kadın dizisindeki Hümeyra sürprizi, şok bir tahmini beraberinde getirdi! Pek hayra alamet değil! 9

Zira güçlü oyunculuğuyla Hümeyra’nın diziye dahil olması, sezon sonunda yaşanan kazada Hatice’nin ölmüş olduğu tahminlerini de çoğaltmakta.

Bennu Yıldırımlar’ın oynadığı Hatice’nin ölmesi halinde, diziye bir başka güçlü kadın portresi çizildiği ve bu kişiyi de Hümeyra’nın oynayacağı düşünülmekte. Bahar’ın hayatında da bir başka yer tutması ihtimali var.

Tabii bunların hepsi sadece birer tahmin ama yine de Hümeyra’nın gelişi izleyenleri sevindirse de şok gelişmelerin de habercisi olarak görülmekte!

Senarist herkesi şaşırtıp bir başka sürpriz de yapabilir!

İzleyip hep birlikte göreceğiz….