Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinden sonra Seray Kaya’nın değişen imajı ve Müge Anlı tutkusu

Kadın dizisinden sonra Seray Kaya’nın değişen imajı ve Müge Anlı tutkusu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Seray Kaya, Kadın dizisinde canlandırdığı Şirin karakteri ile akıllara yazıldı. Kıvırcık saçlarıyla unutulmaz izler bırakan Şirin karakterini başarıyla canlandıran ünlü oyuncu, Şubat ayından bu yana dinlenmeye çekildi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla tarzını sergileyen Seray Kaya, yeni sezonda henüz bir proje ile anlaşmadı. Ünlü oyuncunun hayranları ise yeniden ekrana dönmesini bekliyor.

Şirin karakterinden sonra Seray Kaya’nın imajına alışmaya çalışan takipçileri, oyuncunun yeni tarzını çok beğendi. Zaman zaman paylaşımlar yapan ünlü oyuncunun saçlarının son hali de takipçilerinden beğeni aldı.

Kadın dizisinden sonra Seray Kaya'nın değişen imajı ve Müge Anlı tutkusu 8

Seray Kaya, instagram hesabından yaptığı bir başka paylaşımda ise atv ekranında Müge Anlı’nın programını izlediğini gösterdi.

“Eve dönüldüyse eğer kaldığımız yerden devam edebiliriz” notuyla aşağıdaki fotoğrafı paylayan Seray Kaya, takipçilerini de şaşırttı.

Kadın dizisinden sonra Seray Kaya'nın değişen imajı ve Müge Anlı tutkusu 9

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının hafta içi sabah saatlerinde atv ekranında yayınlandığını ve 13. sezonun da geçtiğimiz gün başladığını hatırlatalım.