Ana sayfa Sosyal Medya Bergüzar Korel, Eslem Akar, Ceyda Ateş ve Öykü Gürman mutluluk saçtı!

Bergüzar Korel, Eslem Akar, Ceyda Ateş ve Öykü Gürman mutluluk saçtı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya paylaşımlarındaki mutlulukları, takipçilerini de pozitif etkiliyor. Bergüzar Korel, Eslem Akar ve Ceyda Ateş de mutluluk saçan paylaşımlarıyla beğeni topladı.

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 38. yaş gününü kutluyor. Hayranlarının bir kütüphane kurması ile çok duygulanan ünlü oyuncunun, bir demet çiçek ile de mutluluğu katlandı. Korel, “Çünkü mutluluk; bahçeden toplanıp kapına bırakılan bir demet ortancaydı” notuyla aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Bergüzar Korel, Eslem Akar, Ceyda Ateş ve Öykü Gürman mutluluk saçtı! 10

Bein Connect’te yayınlanan Aile Şirketi isimli dizi projesi ile gündemde olan Eslem Akar da mutluluğunu sergilediği aşağıdaki fotoğrafına binlerce beğeni ve iltifat içerikli yorum aldı.

Bergüzar Korel, Eslem Akar, Ceyda Ateş ve Öykü Gürman mutluluk saçtı! 11

Hamileliğinde 26. haftanın içinde bulunan Ceyda Ateş ise ABD’den mesaj yolladı. Kızının ismini Talya koymaya karar verdiklerini bir röportajında ifade eden ünlü oyuncu, maviler içinde oldukça mutlu ve huzurluydu.

Bergüzar Korel, Eslem Akar, Ceyda Ateş ve Öykü Gürman mutluluk saçtı! 12

Sen Anlat Karadeniz’de Asiye karakteri ile oyunculuk konusunda da başarılı olabileceğini gösteren Öykü Gürman da instagram hesabından tatil keyfini paylaştı.

Bergüzar Korel, Eslem Akar, Ceyda Ateş ve Öykü Gürman mutluluk saçtı! 13