Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine isyan başladı! “Diziden çıkarın!” nidaları yükseliyor!

Kadın dizisine isyan başladı! “Diziden çıkarın!” nidaları yükseliyor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Salı akşamları yayınlanan Kadın dizisinin izleyenleri, 31. bölümün 3. tanıtımını görünce sosyal medyada isyana başladı!

Arif’in, Ceyda’nın telkinleri sonucu Bahar’a olan duygularını açtığı sahne, tanıtımlarda yer aldı.

Arif, cesaretini toplayıp ilk kez Bahar’a onu sevdiğini ve her koşulda seveceğini, hasta olmasının da sevgisine engel olmadığını anlatıyor.

Yaşadığı acılar ve hayat mücadelesi içinde aşkı unutan Bahar ise, bu sözlerden çok etkileniyor.

Uzun süredir Bahar ve Arif’in bir araya gelmesini isteyen izleyenler bu sahneleri büyük bir keyifle izlerken tanıtımın sonunda Sarp’ın ortaya çıkması ise izleyicileri delirtti!

Sarp ve Bahar’ın karşılaşma ihtimali ortaya çıktı. Arif’le birlikte arabada giden Bahar, yavaşlayan trafikte Sarp’ın arabanın önünde olduğunu fark edecek mi bilmiyoruz ancak Sarp görecek gibi duruyor tanıtımda.

Kadın dizisine isyan başladı! "Diziden çıkarın!" nidaları yükseliyor! 7

Henüz birbirlerini görüp görmediklerini tanıtımdan net olarak anlamasak da izleyenler, Sarp’ın Bahar’ı görme ihtimalinden hiç hoşlanmadı.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, VİDEOLAR VE SAHNELER İÇİN TIKLAYIN

Tam da Arif’le bu kadar yakınlaşmışken Bahar’ın artık Sarp’la hiç karşılaşmamasını isteyenler çoğunlukta.

Sarp’ın Pırıl’la olan hayatına dönüp gitmesi, hiç ortaya çıkmaması, Bahar’ın onu öldü olarak bilmesini isteyen izleyenler, sosyal medyadaki yorumlarında “Sarp’ı diziden çıkarın, başroller değişsin Sarp’ın yerini Arif alsın, sonuna kadar Bahar ve Arif, Bahar Sarp’ı öldü bilsin uzak dursun ondan, Sarp’ı çıkarın bu diziden artık bıktık” ifadelerini kullanmaya başladılar.

Uzun süredir Arif ve Bahar arasında gelişen samimi yakınlaşmadan sonra izleyenlerin Sarp’a tepkilerinin daha da arttığı görülüyor. Tabii bazı izleyenlerin de Sarp’ın suçsuz olduğu, Bahar ve Sarp’ın başlangıçtaki aşklarına geri dönmeleri, ikisinin de bunu haketmediği şeklinde yorum yapan izleyenler de var.

Arif ve Baharcılar ile Sarp ve Baharcılar yine karşı karşıya geldi anlaşılan!

İşte tartışmalara neden olan o tanıtım: