Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine isyan bayrağı çekilmek üzere!

Kadın dizisine isyan bayrağı çekilmek üzere!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Salı akşamlarının fenomen dizisi Kadın’ın izleyicileri isyan etmeye başladı!

Fox’un sevilen dizisinde artık Sarp’ın gerçekleri öğrenmesi gerektiğini söyleyen izleyiciler sosyal medyadan diziyi topa tutuyorlar.

Haftalardır Sarp’ın Bahar ve çocuklarına ulaşamaması, diziye silahın girmesi, Şirin’in kaçırılmasına tepki gösteren izleyiciler, gelecek hafta yayınlanacak olan 27. bölüm tanıtımından sonra sabırların taştığını işaret eden yorumlar yapmaya başladılar.

“Levent Sarp’ı bulmuşken artık anlatsın da kurtulalım! 20 bölümdür bekliyoruz hala bir gelişme yok” diyen izleyenler haftaya bu olayın çözülmesi gerekiğini söylüyorlar.

“20 bölümdür Bahar iyileşecek, 20 bölümdür Sarp bir şeyler öğrenecek! İlla sezon finali olacak yani!” yorumunu yapan bir izleyicinin yanı sıra “Kaç bölüm oldu hala Sarp öğrenemedi! Heyecanlanıp duruyoruz! 20 bölüm daha sürer Bahar’ın öğrenmesi” şeklinde pek çok yorum geliyor diziye.

Kadın dizisine isyan bayrağı çekilmek üzere! 7

Bazı izleyiciler ise çoktan umudu kesmiş bile! “Boşuna beklemeyin her haftaki gibi yine saçma sapan bir şey olacak ve Sarp öğrenemeyecek” ifadesini kullanıyor.

Yeni bölüm tanıtımında Levent’in Sarp ile konuşmasına atıfta bulunan izleyenler, artık bu konunun çözülmesi gerektiğini yineliyor. “Bu bölüm öğrendi öğrendi, öğrenmedi bir daha izlemem” diyecek kadar izleyenlerin iyice sabırsız hale geldiği görülüyor.

KADIN TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

Tam Bahar’a ilik bulunmuşken Şirin’in kaçırılması da olaya tuz biber ekti! Bakalım senaristler yeni bölümde izleyenlerin heyecanını katlayacak yeni gelişmelere imza atacak mı? Sezon finali olmadan bu konunun artık çözülmesini bekleyen izleyicilerin beklentilerini karşılayacak bir gelişme yaşanmazsa, isyan daha da büyüyecek gibi görünüyor!

İşte tartışmalara neden olan 27. bölüm tanıtımı: