Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisine ‘Selvi Boylum, Al Yazmalım’ yakıştırması… Bahar hangisini seçecek?

Kadın dizisine ‘Selvi Boylum, Al Yazmalım’ yakıştırması… Bahar hangisini seçecek?

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’de Özge Özpirinçciler, Caner Cindoruk ve Bennu Yıldırımlar’ın başrollerinde oynadıkları Kadın dizisinde Sarp’ın yeniden ortaya çıkması sosyal medyanın gündeminde farklı tartışmalara neden oluyor.

Arif’in Bahar için yaptıklarına kayıtsız kalamayan izleyenler, Sarp’ın Alp olarak ortaya çıkmasından pek de memnun değil. Yardıma her ihtiyacı olduğunda Bahar’a koşan Arif, naif tavırları ve yaptığı davranışlarla izleyenlerin takdirini kazandı.

Bahar ve Arif o kadar birbirine yakıştırılıyor ki Sarp’ın ortaya çıkmasından izleyici hoşlanmadı. Üstelik Alp adıyla bambaşka bir hayat kurmuş olması, bir anda Bahar’ı ve çocukları unutması, birden hatırlayıp peşlerine düşmesi de Sarp’a karşı izleyenlerde tepki oluşturuyor.

Zengin bir hayat süren ve Pırıl’la evliliğinden çocukları olan Sarp’ın neden bu kadar zamandır Bahar’ı aramadığı hala yanıtını bulamasa da sebep ne olursa olsun Arif ve Bahar’ın zor koşullarda filizlenen ilişkilerine izleyiciden destek büyük.

“Keşke Sarp hiç ortaya çıkmasaydı, ölmüş olsaydı” şeklinde yorumların yapıldığı sosyal medyada bir izleyiciden de Türk sinemasına damgasını vuran ve başrollerinde Kadir İnanır, Türkan  Şoray ve Ahmet Mekin’in oynadıkları “Selvi Boylum, Al Yazmalım” filmine atıfta bulunan bir yorum geldi.

“Bence sonu Selvi Boylum Al Yazmalım dizisinin sonu gibi olacak. Bahar sevgi emektir deyip, hikayesini başlatan aşkını değil, kendisi için emek sarf eden adamı seçecek” şeklindeki yorum dikkat çekti.

Bahar, Sarp ortaya çıktığında sorularına yanıt bulabilecek mi? Sarp’ın onu aklayacak çok geçerli bir sebebi var mı? Bahar sonunda Arif ve Sarp arasında mı kalacak ve kimi seçecek? İşte tüm bu sorular şimdiden akılları karıştırmaya başladı bile.