Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisini iki büyük aşk kurtaracak!

Kadın dizisini iki büyük aşk kurtaracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizisi Kadın, 3. sezonuyla yolculuğuna devam ediyor.Özge Özpirinçci’den başka başrolünde isim kalmayna dizide Gökçe Eyüboğlu, Feyyaz Duman, Hümeyra, Şerif Erol ve Seray Kaya diğer önemli isimler.

Sarp karakterinin ölümünden sonra Bahar ile Arif’in yeniden birlikte hareket etmeye başladığı sahneler başlamıştı. Ayrıca Ceyda ile Hümeyra’nın oğlu Raif arasında başlayan aşk kıvılcımları da diziyi bambaşka bir hale getirdi.

Kadın dizisini iki büyük aşk kurtaracak! 8

Artık izleyicilerin mutsuz ve olaylarla dolu sahneler izlemek istemediği Kadın’da bu iki aşk izleyicilerin de keyfini yerine getirmeye yetti.Özellikle Ceyda ve Raif’in daha fazla sahnesini isteyen Kadın dizisi hayranları Bahar ve Arif aşkını da heyecanla bekliyor.

İç karartan birçok olayın yaşandığı Kadın dizisinde artık mutlu sahneler görmek isteyen izleyiciler, bu durumu da sosyal medyada yaptıkları yorumlarla gösteriyor.

Kadın dizisini iki büyük aşk kurtaracak! 9

Bir dizi izleyicisi, “Yeni yılda Arif, Bahar ile Ceyda da Raif’le evlensin. Onlar ersin muradına bizde bi rahat edelim artık. İç karartıcı sahneler çekmeyin” yorumuyla birçok izleyicinin düşüncesine tercüman oldu.