Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin Arif’ine ne yaptınız böyle!

Kadın dizisinin Arif’ine ne yaptınız böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kadın dizisinde Arif karakterine hayat veren Feyyaz Duman, bu yapım sayesinde geniş kitleler tarafından tanındı. Sinema izleyicisinin zaten bildiği Duman, dizi izleyicilerine de Kadın ile hitap etmiş oldu..

Daha Kadın dizisinin bitmesinden 1 ay geçti ama Feyyaz Duman şimdiden yeri rolü ile hayranlarının karşısına çıktı bile… Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük ile birlikte başrolde yer alan Feyyaz Duman’ın Arif’ten farklılaşması için saç ve sakallarının uzadığı görüldü.

Ayrıca yeni dizide Duman’ın canlandırdığı Nazım karakterinin yüzündeki izler de dikkatleri çekti. Baraj dizisinin ilk fragmanının ardından dizi izleyicileri Nazım’ın yüzüne dikkat çekip “Arif’e ne yaptınız , o güzelim gamzesine Allahsızlar” diye yorumlarda bulundu. Esprili paylaşımlardan bir başkası ise “Adam salı günü dizi çekmek için doğmuş” şeklindeydi.

Feyyaz Duman olduğu için Baraj dizisini izleyeceğini belirten birçok yorum da bulunuyor. Fragmanı etkileyici bulan izleyiciler, 17 Mart Salı gününü heyecanla beklediklerini belirten ifadelerde bulundular.