Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci duyarlılığı ile büyük bir alkışı hak etti

Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci duyarlılığı ile büyük bir alkışı hak etti

tarafından ker_def
Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisinde muhteşem bir oyunculuk sergileyen Özge Özpirinçci, son dönemde ismi en çok konuşulan oyunculardan birisi.

Şu sıralarda Bodrum’da tatilde bulunan Özpirinçci, hayvanlara karşı ülkemizde gelişen üzücü olaylardan sonra harekete geçme ihtiyacı duydu.

Ayça Varlıer ve Aslı Tandoğan ile birlikte ‘Bana Göz Kulak Ol – Duyarlı Yaşam Derneği’ni kuran Özge Özpirinçci, Sapanca’da bacakları ve kuyruğu kopuk halde bulunan, tedavi sırasında yaşamını yitiren yavru köpek için suç duyurusunda bulundu.

Muğla Barosu Doğal Yaşamı Koruma Ve Hayvan Hakları Komisyonu Başkanı Av. Vahit Çelik’in de yer aldığı basın açıklamasında Özge Özperinçi, duyarlılığını sergileyen açıklamalar yaptı.

Özpirinçci, hayvana yönelik şiddetle ilgili yasal adımlar atılması gerektiğini ifade ederek devletten yardım istedi. Ünlü sanatçı Özge Özpirinçci ise hayvana yönelik şiddetle ilgili yasal adımlar atılması gerektiğini vurgulayarak “Maalesef hayvana yapılan şiddet, sadece hayvana şiddet olarak kalmıyor. Bunun bir sonraki aşaması çocuk, bir sonraki aşaması kadın. Yani kısacası bu toplumsal şiddet ve kaosa doğru gidiyor. Bu noktada bizim bireyler olarak, sivil toplum kuruluşları olarak yapabileceğimiz şeyler maalesef sınırlı. Bu noktada biz devlet büyüklerinden, siyasilerden, hukukçulardan destek almak zorundayız. Fakat elimiz kolumuz bağlı olduğu sürece insanlar birbirlerini cezalandıramaz. Toplum eğer kendi içinde birbirlerini cezalandırmaya başlarsa o zaman kaos oluşur. Bu noktada bizim tek dayanağımız adalet, hukuk, sistem. Devlet büyüklerimizin artık kesinlikle harekete geçmesi gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci duyarlılığı ile büyük bir alkışı hak etti 7

Bodrum Adliyesi önünde gerçekleştirilen basın açıklamasına avukatlar ve hayvanseverler de yer aldı.

Kalk Gidelim isimli TRT 1 dizisinde başarılı oyunculuğunu sürdüren Ayça Varlıer de basın açıklamasında yer aldı. Varlıer, “Artık bu çığlığa bir son vermemiz lazım. Çaresiz olan bu hayvanların sessiz çığlığına bir son vermemiz lazım. Bizler birlik oluyoruz ve tüm Türkiye ayağa kalkıyor. Artık bu canileri parmaklıklar arkasına göndereceğiz” diye konuştu.