Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci, mütevaziliğini bir kez daha ortaya koydu!

Kadın dizisinin Bahar’ı Özge Özpirinçci, mütevaziliğini bir kez daha ortaya koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – İki sezondur Fox TV’de ekrana gelen Kadın dizisiyle izleyenleri her hafta büyüleyen bir performans sergiledi Özge Özpirinçci.

Ünlü oyuncu, doğal oyunculuğu ve samimiyeti ile izleyenlerin hem takdirini hem de gönlünü kazandı.

Bahar karakteriyle her hafta izleyicisini ekrana kilitleyen dizide başarılı bir oyunculuk sergileyen Özge Özpirinçci, aynı zamanda duyarlı ve samimi kişiliğini de sosyal medyadan yansıtıyor.

Yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken oyunu, pek çok sosyal sorumluluk kampanyasına destek verirken aynı zamanda özellikle çocuklar, hayvanlar ve doğa konusunda da hassasiyetlerini ortaya koyan paylaşımlar yapıyor.

Dizinin sezon finali yapmasının ardından sevgilisi Oyuncu Burak Yamantürk ile tatile çıkan Özge Özpirinçci, son yaptığı paylaşımla ne kadar mütevazi olduğunu da bir kez daha gözler önüne serdi.

Bir takipçisinin instagram sayfasından kendisinin dizi setindeki karavanda çekilen bir fotoğrafını yayınlayıp “Yıldızlı biri” notuyla etiketlediği Özge Özpirinçci, repost ettiği paylaşıma “Ama bi yıldız değil” notunu düştü.

İzleyicisi tarafından son yılların en çok dikkat çeken isimlerinden görülen Özpirinçci, bu sözüyle mütevazi tarafını yeniden göstermiş oldu.

İşte Özpirinçci’nin o paylaşımı:

Kadın dizisinin Bahar'ı Özge Özpirinçci, mütevaziliğini bir kez daha ortaya koydu! 7