Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin başrol oyuncusu yeni dizide ortaya çıktı

Kadın dizisinin başrol oyuncusu yeni dizide ortaya çıktı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisinde 3 sezon boyunca ekranda Sarp karakteri ile izlediğimiz Caner Cindoruk, yapıma veda etmişti. Bir trafik kazası sonrası ölen Sarp karakterinin gidişi Kadın dizisi izleyicilerinin de içini burkmuştu.Birçok Kadın dizisi hayranı bu gidişi içine sindiremedi ve tepkisini de sosyal medyada ortaya koydu.

Caner Cindoruk,şimdi ise yeni bir dizi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV ekranında Ocak ayında yayına başlaması beklenen Zemheri dizisinin 3 başrol oyuncusundan birisi de Cindoruk…

Kadın dizisinin başrol oyuncusu yeni dizide ortaya çıktı 7

Alperen Duymaz ve Ayça Ayşin Turan ile aynı yapımda buluşan Caner Cindork’un nasıl bir karaktere hayat vereceği de merakla bekleniyor.

Zemheri dizisinin 1.bölüm fragmanı yayınlandı.Caner Cindoruk, yeni rolüyle fragmanda yerini aldı.

Yönetmen koltuğunda ‘Aşk-ı Memnu’, ve ‘Kara Sevda’ gibi Türk dizi tarihinin önemli yapımlarına imza atan yönetmen Hilal Saral’ın oturduğu, senaryosunu ise başarılı senarist Sema Ergenekon’un kaleme aldığı ‘Zemheri’nin heyecan ve aşk dolu tanıtımlarından sonra yayınlanan yeni tanıtımı da beğeni topladı.

İzleyiciyi adalet ve aşkın büyüklüğünü sorgulayacakları bir hikayeye davet eden Zemheri’nin ilk bölüm tanıtımında yaşanan asansör kazası heyecanı yükseltirken, “Babamın arkadaşlarını bir torba içinde verdiler cenaze sahiplerine. Ama acı bizim acımızdı, kayıp bizim kaybımız!” sözleri dikkat çekiyor.