Ana sayfa Dizi Haberleri Demet Özdemir gelinlik giydi hayranları onu konuştu

Demet Özdemir gelinlik giydi hayranları onu konuştu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölümü 25 Aralık Çarşamba akşamı tv8 ekranında izleyicilerle buluştu.Dizinin 2. bölümünden ilk sahne de yayınlandı.

Demet Özdemir’in gelinlik giydiği o sahneye izleyicilerin ilgisi de büyük oldu.Mehdi ve Zeynep’in sahnesinde Zeynep hiç konuşmadı.Adeta Yeşilçam filmlerini andıran bir sahneydi… Özdemir’in gelinlikli haline sosyal medyada hayranlarından çok sayıda yorum geldi.

Özdemir’in oyunculuğunu çok beğendiklerini belirten hayranları, dizi için kimi hayranları çok olumlu yorumlar yazarken, kimileri ise beğenmediklerini belirten yorumlarda bulundu.

Müziklerin de iyi seçildiği belirtiliyor. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 2. bölümünün ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Ocak ayında kanalların dizilerin yeni bölümlerini yayınlamama durumu bu yıl da yaşanacak.

O nedenle her kanal kendi planını reklam durumuna göre ayarlayacak.Ocak ayının ilk 2 haftasında yeni bölümlerin yayınlanmamasına kesin gözüyle bakılıyor.