Ana sayfa Dizi Fragmanları Kadın dizisinin bitmesine en çok üzülen kitle!

Kadın dizisinin bitmesine en çok üzülen kitle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kadın dizisindeki Raif ve Ceyda hayranlarına davet! Kadın dizisinin Şubat ayının başlarında bitmesinin ardından yapılan en ciddi eleştiriler, Raif ve Ceyda sahnelerine izleyicilerin doyamamış olmasıydı. Dizinin 3. sezonunun son haftalarına denk gelen iki karakterin naif aşkı, izleyicileri o kadar etkiledi ki bu sahnelerin tadı birçok kişinin damağında kaldı.

Fox TV ekranında 3 sezon devam eden Kadın’da Raif ve Ceyda’yı özleyenler ise eski sahneleri internetten izleyerek mutlu oluyor. Kadın dizisinin youtube kanalında bu takipçiler için Ceyda ve Raif’in özel sahneleri bir araya getirilerek videolar sunuluyor.

Özlem gidermek için bu sahneler oldukça iyi sonuçlar vermekte. Gökçe Eyüboğlu ve Sinan Helvacı’nın canlandırdığı bu iki karakter, dizinin en saf ve en mutluluk veren sahneleri arasında yer alıyor. CeyRa etiketi üzerinden sosyal medyada birçok paylaşım yapan diziseverler, Kadın’ın bitmesine en çok da bu iki karakter nedeniyle üzüldü.

1.8 milyona yaklaşan Kadın dizisi resmi youtube hesabı üzerinden Ceyda ve Raif sahnelerini izleyebilir, nostalji yapabilirsiniz.