Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Doruk ve Ceyda’sına övgüler yağıyor…

Kadın dizisinin Doruk ve Ceyda’sına övgüler yağıyor…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

Salı akşamlarının fenomen dizisi haline gelen Fox TV’deki Kadın dizisinin son iki bölümdür en çok konuşulan isimlerinden birisi de Ceyda karakteri oldu. Gökçe Eyüboğlu’nun oynadığı Ceyda’nın yaşadığı dramın arka planı ortaya çıktıkça, karakter izleyenler tarafından daha çok sevilmeye başlandı.

Pavyon şarkıcısı olarak hayatını sürdüren Ceyda’nın uzatmalı sevgilisi Hikmet ile ilişkisine dizinin başlarında tepkili bakanlar, Ceyda’nın yaşadığı hayatın zorluklarını ve bir oğlu olduğunu öğrenince anlamaya başladılar.

Annesinin baktığı oğlunu 6 yıldır göremeyen Ceyda’nın yaşadığı azap, geçtiğimiz haftalarda yayınlanan bölümde ortaya çıkmıştı. Oğlunun bir aylığına geleceğini öğrenen Ceyda sevinçten havalara uçmuş, ancak son anda annesinin karar değiştirmesiyle büyük bir şok yaşamıştı.

Bu duruma dayanamayan Hikmet de çocuğu alıp gelmiş ve Ceyda, hayatının en mutlu günlerini yaşamaya başlamıştı. Ta ki pavyonun el değiştirmesi ve imzaladığı senetler yüzünden yeniden oraya dönmek zorunda kalmasına kadar. Oğlu Arda’yı gözyaşları içinde göndermek zorunda kalan Ceyda’ya en büyük teselli de Bahar’ın oğlu Doruk’tan gelmişti.

Doruk ve Ceyda arasındaki duygusal sahneler de diziye damgasını vurmuştu. Gökçe Eyüboğlu’nun başarılı oyunculuğuyla ortaya çıkardığı Ceyda karakteri, dizinin bu açılımlarından sonra daha da çok sevilmeye ve sahiplenilmeye başlandı.

Dizinin sosyal medya hesabından Doruk ve Ceyda’nın kamera arkasından bir fotoğrafı paylaşıldı ve bu fotoğrafa yorum yağdı. İzleyenler, Ceyda’yı bu kadar başarıyla oynayan Gökçe Eyüboğlu’na ve Doruk’u oynayan küçük oyuncu Ali Semi Sefil’e övgüler yağdırdılar. Özellikle oğlu giderken Ceyda’nın merdivende oturup hüngür hüngür ağladığı sahneye atıfta bulunan izleyiciler “O sahnede bitirdin bizi” diyerek Eyüboğlu’na ve küçük oyuncuya beğeniler yağdırdılar.