Ana sayfa Dizi Fragmanları Sol Yanım dizisinde kavgada bile bu yapılmaz!

Sol Yanım dizisinde kavgada bile bu yapılmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Star TV ekranlarında 2020-2021 sezonunun dikkat çeken dizilerinden olan Sol Yanım, 3’lü oranlardaki reytingleri ile yoluna zorlukla devam etse de hem hikaye hem de oyunculuk performansları dikkat çekmeye devam ediyor. Barış Yöş’ün yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin şimdiye kadar orta düzeyde gelişen reytinglerini ve durumunu değiştirebilecek bir yenilik yapıldı.

İlk 8 bölümü Perşembe akşamları yayınlanan dizi 9.bölüm itibariyle Çarşamba günleri yayınlanacak. Star TV’nin aldığı karar ile gün değişikliği gerçekleştirildi. Bu düzenlemenin diziye olumlu mu olumsuz mu olacağı ise belirsiz… Ancak Sadakatsiz, Kuruluş Osman, Doğduğun Ev Kaderindir ve Benim Adım Melek dizilerinin rakip olduğu düşünülür ise işinin kolay olmadığı da ortada.

Gün değişikliği sonrası kemik izleyici kitlesini yeni gününe taşıması beklenen Sol Yanım dizisinin hikayesinde ise heyecanlı anlar yaşanacak. Serra ile Selim arası açılacak. Selim, Serra’yı hırsızlıkla suçlayınca olanlar oluyor.

Serra, “Ben seni gözümde çok büyütmüşüm” diyerek Selim’e adeta tokat gibi bir söz söyleyecek. İzleyiciler Serra’dan Selim’i süründürmesini bekliyor. Bazı izleyiciler ise kendisine hırsız diyen birisiyle barışamayacağını söylüyor. Bakalım neler yaşanacak?

İşte 27 Ocak Çarşamba akşamı, yeni gününde yayınlanacak olan 9. yeni bölümden ilk fragman: