Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi fazlalıkları yolda bırakıp, özüne dönecek!

Yasak Elma dizisi fazlalıkları yolda bırakıp, özüne dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 3.sezonuna damgasını vuran karakterlerin Şahika, Leyla ve Nadir olduğunu söyleyebiliriz. Bu 3 karakter diziyi bambaşka noktalara taşıdı. “Nereden nereye geldi” dedirten bir başlangıç noktası ile bugün gelinen nokta arasında hikayenin ne kadar savrulduğu ortada.

4.sezonda da ekranda yer alacak olan Yasak Elma’da yeni sezon öncesinde öze dönüş sinyalleri var. Her şeyden önce hiç sevilmeyen ve artık dizide varlığı yapıma zarar vermeye başlayan Leyla karakterinden kurtuluyoruz. 24 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 70.bölümde Halit’i ayartan, hamile kalan ve Yıldız’ın saçını başını yolduğu Leyla diziye veda ediyor.

Yine 3. sezonda hikayede iyiler ve kötüler arasındaki mücadeleyi dengelemek için katılan, Hakan Karahan’ın canlandırdığı Nadir de ayrılacak. Leyla’nın vedasının ardından 71. bölümde bu sefer de Nadir karakterini nasıl gideceğini merakla izleyeceksiniz.

Yasak Elma dizisinde Şahika’nın akıbeti ise merak konusu olmaya devam edecek. Ancak yapımın bundan sonraki bölümlerinde Halit’in nasıl fakirleştiğini, nasıl ayağa düştüğünü ‘oh olsun’ diyerek izleyeceksiniz. Tabii ki Yıldız da alabildiğini güzelleşiyor ve alabildiğine zenginleşiyor…

Böylelikle Yasak Elma dizisi 4. sezonuna giderken hikaye noktasında özüne de dönmüş olacak. Halit’in düştüğü bu durum sonrasında Yıldız ve Ender’in neler yapacağını gözünüzde canlandırın isterseniz…