Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin iki ünlü ismi yeni dizide buluştu ama işler kötü!

Kadın dizisinin iki ünlü ismi yeni dizide buluştu ama işler kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hatırlanacağı üzere Sahra Şaş, Kadın dizisinin önceki sezonlarında da izleyicilerle buluşmuştu. Bersan karakteri ile yapımda yer alan Sahra Şaş, 3. sezonda yeniden ortaya çıkmış ve ortalığı karıştırıp gitmişti.

Kadın dizisi daha final yapmadan yeni dizisi Zemheri’de boy gösteren Sahra Şaş, aynı zamanda yine Kadın dizisinde Sarp karakterine hayat veren Caner Cindoruk ile de yeniden aynı sette buluştu. Cindoruk, sezonun başında yani Kadın dizisinin 3. sezonunun başlarında karakterin ölmesi nedeniyle yapımdan ayrılmıştı.Zaten Caner Cindoruk’un artık Kadın dizisinde oynamak istemediği o dönemde de biliniyordu.

Kadın dizisinin iki ünlü ismi yeni dizide buluştu ama işler kötü! 8

Kadın dizisinin iki isminin Zemheri’de buluşması dikkat çekerken, Show TV dizisinin reytinglerinin düşük gelmesi ise tüm ekip gibi onları da düşündürüyor.

Kadın dizisinin müthiş reyting başarısında oyuncuların böyle bir stres durumu yoktu ama Zemheri adeta bıçak sırtı bir durumda.Sevda rolü ile Zemheri’de izlediğimiz Sahra Şaş, 2013 yılında oyunculuk kariyerine başladı.

Kadın dizisinin iki ünlü ismi yeni dizide buluştu ama işler kötü! 9

Tatar Ramazan’dan sonra Adını Kalbime Yazdım dizilerinde kısa rolleri oldu. Ancak asıl çıkışını Çoban Yıldızı dizisindeki Rüveysa karakteri ile yaptı.Bizim Hikaye’de Çiçek ile geniş kitleler tarafından tanınan oyuncu, Kadın dizisinde Berşan olarak da rolünün hakkını verdi. Şimdilerde Zemheri’de Sevda olarak

‘Zemheri’ dizisindeki Sevda rolüyle yıldızı parlayan Sahra Şaş, çocukluk hayalinin gerçek olduğunu söyledi.

“Küçüklükten beri oyunculuğun hayalini kuruyorum. Şu an istediğim işi yapmaktan dolayı mutluyum” diyen Sahra Şaş, tecrübesini yanı sıra başarılı projelerde yer almasıyla da adını duyurmakta sıkıntı yaşamadı.