Ana sayfa Sosyal Medya Can Yaman’ın başarısına laf etmek, küçük görmek artık imkansız!

Can Yaman’ın başarısına laf etmek, küçük görmek artık imkansız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Dolunay dizisinin adından Erkenci Kuş ile yurt dışında büyük beğeni toplayan ve Türkiye’deki birçok kişinin antipatisini çekmesine rağmen, yurt dışında bambaşka bir havaya sahip olan Can Yaman, başarısını bir kez daha kanıtladı.

İtalya’nın Canal 5 televizyonundaki programa konuk olan oyuncunun, koronavirüsü nedeniyle zor günler yaşayan bu ülkeye gidişi önemli bir kazanım da sağlamasına sebep oldu.

Can Yaman’ın yurt dışında gördüğü ilginin gerçek olmadığını düşünen ve pr çalışması olarak gören bir çok kişi halen var… Ancak durumun böyle olmadığını bizzat İtalyan televizyonundaki programın elde ettiği reytingler bile göstermeye yetiyor.

Yüzde 24’lük reyting başarısı ile Can Yaman’ın katıldığı program Canal 5’i ihya etti.4 milyon kişinin programı izlediği belirlendi. Askerlik nedeniyle saçlarını ve sakallarını kestiği için yeni imajıyla hayranlarının karşısına çıkan Yaman, daha İtalya’ya ulaştığında yine havalimanında karşılanmıştı.

Sunucu Barbara d’Urso ile samimi pozlar veren Can Yaman, İtalya’da sadece reyting rekoru kırmadı, tüm bu yaşananların kurmaca olduğunu savunanların da elinden her şeyi aldı.

4 milyon İtalyan izleyiciyi ekran başına toplamak şu güne kadar hangi Türk oyuncuya nasip oldu? Bu sorunun yanıtı; Can Yaman…