Ana sayfa Sosyal Medya Kadın dizisinin Nisan’ı Kübra Süzgün’ün doğum gününü dizideki anneannesi usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da unutmadı!

Kadın dizisinin Nisan’ı Kübra Süzgün’ün doğum gününü dizideki anneannesi usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da unutmadı!

tarafından sevda

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan ve ekranların unutulmaz dizileri arasına giren Kadın dizisinde, usta oyuncular kadar küçük oyuncular da büyük ilgi çekmişti.

Bennu Yıldırımlar, Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ve Şerif Erol gibi usta isimlerin rol aldığı dizide Özge Özpirinçci’nin oynadığı ‘Bahar’ karakterinin kızı ‘Nisan’ı oynayan Kübra Süzgün küçük yaşına rağmen büyük oyunculuğuyla herkesin takdirini toplamıştı.

26 Haziran 2009 doğumlu oyuncu Kübra Süzgün 13 yaşına bastı. Küçük oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşımda doğum gününü kutlayan hayranlarına teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı; “Bugün benim doğum günüm, yorumlarınız ve mesajlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.”

Kadın dizisinin Nisan'ı Kübra Süzgün'ün doğum gününü dizideki anneannesi usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da unutmadı! 8

Kübra Süzgün’ün doğum gününü, Kadın dizisinde anneannesini canlandıran usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da fotoğrafın altına yaptığı “Doğum günün kutlu olsun kuzum” yorumuyla kutladı.

Kadın dizisinden sonra Erdal Beşikçiolu ve Burcu Özberk ile birlikte yine Fox TV’de yayınlanan Çocukluk adlı dizide ‘Ezgi’ karakteriyle ekranlara geldi ancak dizinin ekran macerası fazla uzun sürmedi. Çocukluk sadece 11 bölüm yayınlanarak final yaptı.

Kadın dizisinin Nisan'ı Kübra Süzgün'ün doğum gününü dizideki anneannesi usta oyuncu Bennu Yıldırımlar da unutmadı! 9

Kördüğüm dizisiyle oyunculuğa başlayan ve bugüne kadar Arka Sokaklar, Mayıs Kraliçesi ve İçerde’nin de aralarında bulunduğu pek çok yapımda rol alan Kübra Süzgün en son Fox TV’nin Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Süzgün dizide, ‘çocuk gelin’ rolü ile yine etkileyici bir performans sergiledi.

Kadın dizisinin yayınlanmaya başladığı 2017 yılında henüz 8 yaşında olan 2009 doğumlu oyuncu şimdi 13 yaşında. İspanya, Arjantin ve Meksika’nın da aralarında bulunduğu pek çok ülkede yayınlanan Kadın dizisi sayesinde ünü ülke sınırlarını aşan küçük oyuncunun paylaşımına özellikle ispanyol hayranları bir çok yorumda bulundu.