Ana sayfa Sosyal Medya Celil Nalçakan ile Berk Ali Çatal sahneleri Kardeşlerim dizisine farklı bir hava katıyor!

Celil Nalçakan ile Berk Ali Çatal sahneleri Kardeşlerim dizisine farklı bir hava katıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde Tolga gibi psikopat bir karakteri canlandırma konusunda genç oyuncu Berk Ali Çatal, iki sezondur çok başarılı bir iş ortaya çıkardı. Farklı kişiliğini bu karakter ile dışa vuran oyuncu, dizi ile birlikte bir anda gündeme gelen ve dikkat çeken gençlerin arasında yer alıyor. İlk iki sezonun ardından Kardeşlerim dizisinin üçüncü sezondaki hikayesi de çok merak ediliyor.

Kendisinin de Tolga’nın yeni sezonda neler yapacağını çok merak ettiğini anlatan Berk Ali Çatal, en çok da Akif ile Tolga sahnelerini çok sevdiğini dile getirdi. Celil Nalçakan ile karşılıklı oynadığı sahnelerden büyük keyif alan oyuncu, “O kadar keyif alarak oynuyoruz ki Celil abi ile beraber. O da karşılıklı onunla enerjimde kendimi çok iyi hissediyorum” dedi.

Celil Nalçakan ile Berk Ali Çatal sahneleri Kardeşlerim dizisine farklı bir hava katıyor! 8

Tolga’nın rol model olarak aldığı kiş ide entrikaları bitmeyen, oyun üzerine oyun çeviren Akif karakteri. Bu karakterde çok başarılı performans sergileyen Celil Nalçakan da dizinin sürükleyici isimlerinin başında geliyor.

Tolga karakterinin Akif’i idol olarak gördüğünün altını çizen Berk Ali Çatal, “Sebebini geçtiğimiz bölümde açıkladı. Ben senin herhangi yapacağın bir kötülüğü gösterip, bağıra bağıra yapma kısmına hayranım. Biraz çocuksu yönden hayranlığı var. Bir yönde de Akif’e karşı bir sevgisi var” şeklinde konuştu.

Celil Nalçakan ile Berk Ali Çatal sahneleri Kardeşlerim dizisine farklı bir hava katıyor! 9

Emir karakteri ile Tolga’nın dizinin hikayesindeki yakınlaşmasına da çok fazla güvenmeyin. Çünkü Tolga’nın hiç kimseye kolay kolay güvenmeyeceği ortada.

Berk Ali Çatal da bu noktaya dikkat çekerek şöyle konuştu: “Derin bir alt yapısı yok Emir’e olan yakınlığının. Tolga hiç kimseye bugüne kadar kolay güvenmemiş bir karakter. Düşmanım düşmanı dostumdur mantığı var Tolga’da. Ne kadar her konuda ona güveniyor, onu bilmiyorum.”