Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’nın buruk bayramı! Paylaşımları yürek burktu!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’nın buruk bayramı! Paylaşımları yürek burktu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kadın dizisinde oynadığı Şirin karakteri ile övgüleri toplayan Seray Kaya, bayram tatilini baba ocağı olan Giresun’un Dereli ilçesinde geçiriyor.

Ocak ayında kaybettiği babasının mezarını ziyaret eden ünlü oyuncu, Dereli’de babaannesi ve anneannesi ile çekildiği fotoğrafları da instagram sayfasından paylaştı.

Dizide Şirin karakteri ile pek sevilmese de başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, babasının yokluğunda buruk geçirdiği bayramı, ailesine sarılarak geçirmekte.

Ünlü oyuncunun babası Hasan Kaya, 3 Ocak Pazar günü, kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetmiş ve Giresun’un Dereli ilçesine defnedilmişti.

Annesi ile birlikte köylerine giden Seray Kaya, babasının mezarını fotoğraflayarak “Geldim babam” paylaşımıyla hüzünlendirdi.

Babaannesinin evin penceresinden mezarlığa bakarken bir fotoğrafını çeken Seray Kaya, “Gözünden akan yaşa kurban olurum babaannem” sözleriyle evlerindeki hüznü de yansıtmış oldu.

Babasının mezarında eline toprağı aldığı ve ‘iyi bayramlar’ notunu düştüğü bir fotoğrafı da paylaşan Seray Kaya’ya takipçilerinden baş sağlığı mesajları yağıyor.

İşte Seray Kaya’nın paylaşımları:

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın buruk bayramı! Paylaşımları yürek burktu! 11

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın buruk bayramı! Paylaşımları yürek burktu! 12

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın buruk bayramı! Paylaşımları yürek burktu! 13

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın buruk bayramı! Paylaşımları yürek burktu! 14

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'nın buruk bayramı! Paylaşımları yürek burktu! 15