Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’ya Slovakya gazetesinden çok ilginç bir destek geldi!

Kadın dizisinin Şirin’i Seray Kaya’ya Slovakya gazetesinden çok ilginç bir destek geldi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’de ekrana gelen ve sezon arası veren Kadın dizisinde Şirin karakterini oynayan Seray Kaya’nın ünü, dizinin farklı ülkelerde yayınlanmasıyla birlikte yurt dışına da taştı.

Her ne kadar dizinin ‘kötü kadını’ olsa da başarılı oyunculuğuyla kendisinden söz ettiren Seray Kaya, zaman zaman dizide yaptığı davranışlar yüzünden sosyal medyadan olmadık eleştirilere maruz kalmakta.

Seray Kaya ve Şirin karakterlerini birbirine karıştıran izleyicilerin sosyal medya hesabından yaptıkları yorumlar, çoğu zaman haddini aşıp hakaret boyutuna kadar varıyor.

Oyuncu da bu konudaki rahatsızlığını zaman zaman sosyal medyadan dile getiriyordu.

Seray Kaya, instagram hesabından Slovakya’da çıkan bir dergi haberini paylaştı.

Dizinin bir süredir ülkede gösterilmesiyle birlikte çıkan bu haberde, Seray Kaya’nın dizideki Şirin yüzünden gerçek hayatında çok acı çektiği şeklinde bir yazı kaleme alınmıştı.

Şirin’e duyulan öfkenin, oyuncuya yönlendirilmesi, hatta Ocak ayında babasını kaybeden Seray Kaya’nın bu acılı zamanında da kendisini çok üzen, yıkıcı tepkilere maruz kaldığı anlatılıyordu haberde.

Seray Kaya, bu haberi instagram sayfasından paylaşarak teşekkürlerini gönderdi. Aynı zamanda bir takipçisinin paylaşımını repost eden oyuncu, Slovakya’da kendisini seslendiren kişinin “Hayatımdaki en olumsuz karakteri seslendiriyorum” sözleri için de kahkaha emojisi koydu.

İşte Seray Kaya’nın o paylaşımları:

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'ya Slovakya gazetesinden çok ilginç bir destek geldi! 9

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'ya Slovakya gazetesinden çok ilginç bir destek geldi! 10

Kadın dizisinin Şirin'i Seray Kaya'ya Slovakya gazetesinden çok ilginç bir destek geldi! 11