Ana sayfa Dizi Haberleri Kadın dizisinin sosyal medya hesabından yayınlanan mesaj ortalığı karıştırdı!

Kadın dizisinin sosyal medya hesabından yayınlanan mesaj ortalığı karıştırdı!

tarafından zk zk

Kadın dizisinin sosyal medya hesabından yayınlanan mesaj ortalığı karıştırdı! 7

Bahar’ın geçmişi hatırlayarak anlattığı anılar, izleyenleri başlarda etkilese de görünen o ki Sarp’a kızan izleyici, bu mesajdan pek hoşlanmadı! Pek çok izleyici, artık her şeyin değiştiğini ve Arif’in Sarp’tan çok daha önemli bir yerde durduğunu söylüyor.

Bazı izleyiciler ise Sarp’ın kendisine oynanan oyunların farkında olmadan bu durumun içine düştüğü inancında. Adeta birbirleriyle sosyal medyada tartışan izleyicilerden birisi şunları yazıyor:

“Evet Sarp’la Bahar’ın aşkı gerçekti ama köprülerin altından çok sular aktı. İnsanlar artık körü körüne bitmeyen aşklara inanmıyor.

Bahar kendi cehenneminde Sarpsız haddinden fazla sınandı. Sarp ise kendine sorun ve sıkıntılardan uzak bir hayat kurmuş.

Neyseki Bahar, Arif ve diğer insanlarla karşılaştı da yükü hafifledi. Bahar’ı kısaca artık Arif hak ediyor. Bahar yoluna Arif’le devam etmeli. Daha koruyucu, kollayıcı en azından. Olması gereken de bu kanımca.”

Sarp’ın diziye yeniden girmesinden hoşlanmayan bir izleyicinin yorumu da şöyle: “Arifin suçu ne? Bunu da sorarım. Keske hiç girmeseydi senaryoya, şu zamana kadar zaten bir sekilde ilerlerdi senaryo. Sonra da Sarp çıkardı ortaya. Niye o zaman bu karakter girdi?”

Tam tersini düşünen izleyicilerden de Sarp ve Bahar aşkını savunan yorumlar yapılıyor.

“Bahar hiç bir zaman Arife umut vermedi. Her zaman kocasını sevdi ve bunu dile bile getirdi!”, “Unutulmasın Bahar ve Sarp aşkı”, “Sarp gelsin, Pırıl da aynı acıyı çeksin”, “Bence Sarp’ın ortaya çıkması iyi oldu. Arif falan çocukların babasının yerini tutar mı?”

İzleyiciler Sarp ve Arif konusunda ciddi bir kafa karışıklığı yaşıyor. Olayların nasıl gelişeceğini hep birlikte izleyip göreceğiz. Ancak Sarp’ın neden Alp olduğu, neler yaşadığı, nasıl kandırıldığı ile ilgili bilmediğimiz pek çok sır var. Henüz bazı şeyleri netleştirmek için doğru bilgilere sahip değiliz gibi duruyor. O zamana kadar da tartışmalar bitmeyecek gibi.

Dizinin sosyal medya hesabından yeni bölümle ilgili mesajlar da paylaşıldı. İşte onlardan bazıları:

Alp gerçekleri öğrenebilecek mi?

Pırıl, gerçekleri babasına rağmen Alp’e söyleyebilecek mi?

Alp, Pırıl’a neler söylüyor?

Sarp’ın yıllar sonra karşılaştığı arkadaşının kendisini tanımasından sonra verdiği tepki anlaşılamadı! Dizinin yeni bölümünde bu tepkinin nedenini anlayabilecek miyiz? İşte o sahne: